reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Mysl o porodzie

jeszuuuu dziewczyny jesteście niesamowite z tymi tekstami o łożyskach :-D ja tylko się zastanawiałam czemu tak szybko zawijają i gdzieś wynoszą :confused: a jeśli wykorzystują to dalej to dlaczego robią to bez naszej zgody ???

reklama
fakt te lozyskowe opowiesci sa troche przerazajace:szok: ja swojego po porodzie wogole nie widzialam nie wiem tez co z nim zrobili:baffled:
maja dzien sie jeszcze nie skonczyl a tym bardziej jeszcze nie ma jutra;-) nie martw sie napewno niedlugo:tak: a zreszta tylko zdaje sie 5%kobitek rodzi w terminie;-) wiec uszka do gory :-)

DZIEWCZYNY JA Z PAŹDZIERNIKA.....pamietam jak zblizal sie termin porodu panikowalam ze przenosze...wylam codziennie bo balam sie wywolywania porodu.....nawet nie wiem kiedy zaczelam plamic i rozpoczal sie porod....urodzilam dzien przed terminem......NIE SPODZIEWALAM SIE TEGO W OGOLE!!!!!
A na dodatek porod byl naprawde ok....wzięlam znieczulenie i od odejscia wod urodzilam w ciągu 6 godzin!!!!:-D
takze nie martwcie sie kiedy sie zacznie......napewno NIESPODZIEWANIE.
i NIE MA CO SIE SUGEROWAC OPINIAMI LEKARZY.....ktorzy mowią ze juz zaraz bedzie porod....albo ze jeszcze dlugo pani pochodzi...tylko dzidzius wie kiedy wyjsc......

dziewczyny, sorki jeśli przesadziłam z czarnym humorem w temacie łożysk.
ciekawi mnie na ile się u nas sprawdzi teoria z masowymi porodami po pełni - jutro się powinno zacząć .......

Dziewczeta! Zajrzyjcie na wątek Poród na wesolo w dziale "Ciąża, poród, połóg".
Można się uśmiać a to nam teraz potrzebne :-D

reklama
U mnie czwarty dzień to samo i już staram się nie nastawiac że to już napewno dziś;-) Zresztą dziśiaj się oszczędzam, bo mąż w pracy i nie chce sie denerwować dzwonić po niego i czekac aż przyjedzie.Ale jutro ma wolne:laugh2:Wczoraj szalałam, biegałam po schodach, sutki masowałam a ten się uparł i nie chce wyjść:laugh2:

Do góry