reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Na dwoje babka wróżyła.... czyli chłopiec czy dziewczynka?

właściwie sama nie wiem dlaczego, poprostu tak czuję że zwariowała bym ze szczęścia :laugh:
oczywiscie jak będzie dziewczynka też zwariuje. to poprostu jakoś tak od środka wychodzi, chciałabym miec swojego synusia i już ::)

reklama
a ja tak na prawdę to nie wiem czy chciałabym mieć chłopca czy dziewczynke może bardziej dziewczynke hmmm wszyscy mówią ze bedzie chłopczyk :) nie wiem ze dwa tygodnie idę na usg moż esię wtedy dowiem a może to za wcześnie

Wszystko zależy od wprawnego oka ginekologa, odpowiedniego USG, no i ułożenia malucha. Ja miałam USG pod koniec 15 tygodnia i synuś się pięknie zaprezentował, tak więc za wcześnie w twoim przypadku na pewno nie jest. ;)

ohhh to byłoby uroczo wiedziec już czy jest to chłopiec czy dziewczynka :)

Moja nieomylna dotąd szefowa stwierdziła ponoć, że będę miała synka :-).
W sumie mi to pasuje, jakoś tak przez cały czas myślę o dziecku w rodzaju męskim, nawet, jeśli nazywam je "Małe". W przyszłym tygodniu będę u gin, podejrzewam, że zrobi od razu usg, to może się potwierdzi

A ja mam mętlik w głowie. USG w pod koniec 15 tyg. wywróżyło;-) mi synusia, a dzisiejszy wynik aminopunkcji - kariotyp żeński:confused: . 5 mam kolejne USG ciekawe, która wersja się potwierdzi:-D

a my nadal chcemy miec niespodzianke po ostatnim usg ktore mialam w poniedzialek lekarz stwierdzil ze jest na 95% pewny co bedzie ale zabronilam mu mowic ale teraz ciekawosc mnie zżera:confused: mam nadzieje ze uda mi sie wytrzymac do lutego;-)

reklama
Mi zalezy bardzo,zeby wiedziec.Mam juz parke,ale wszystkie male ubranka porozdawalam rodzinie.I teraz czeka mnie kupno wszytkiego jeszcze raz.:no: .I chce te zakupki robic jakos juz pod katem plci.Jeszcze 3 tygodnie!!!:szok: Musze wytrzymac i nie umrzec z ciekawosci...:baffled: ;-)

Do góry