reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Na sygnale !!! - wątek BEZ komentarzy

reklama
sms od Pyszczka z godz. 18:18
"17:20 urodzil sie Krzys SN. 10 punktow Apgar. Waga 1890 wiec lezy w inkubatorku"
pogratulowalam napisalam ze maly ma wszystkie mozliwe pkt wiec z pewnoscia mimo wagi szybko bedzie gonil i podrosnie, zapytalam jak ona sie czuje...

"poki co boli jak choler.a aale daje rade"

napisalam ze niestety troche poboli ale najgorsze juz za nimi i ze calujemy:):)

Sms od Majeczki02 z dzisiaj o 1.50:

"Sara urodziła się 26.11.2011 o 0.45 3340g i 54cm."

ps. Mam fotkę, ale wysłałam pytanie do naszej Majeczki, gdzie mogę ją zamieścić?:-)

Jeszcze jeden sms od Majeczki:

"Poród naturalny, zajechałam tu na 21 z 6cm 3x po 25min prysznic i 10cm w skrócie, ale nie było latwiutko..Opisze, jak wrócę"..

Ostatnia edycja:
Kochane, mam nową wiadomość od naszej koleżanki Agniesiaa81r :-)

Dziś o 9:26 urodziła się Natalka :-) waga 3860g, wzrost 56cm! Poród SN! :-)

Agniesia czuje się dobrze, lepiej niż po pierwszym porodzie ;-) Mówi, że szybciutko poszło, bo jeszcze o 5 rano jak ją badali miała tylko 1cm rozwarcia.

Tak teraz zerknęłam... Natalka urodziła się dokładnie w dniu terminu! :tak:

Ostatnia edycja:
SMS OD NIUNI:

17.45 - "Witaj, z Aleksem lepiej, już jest obok mnie ;-) trzymam kciuki za resztę kobietek z bb".

Przekazałam, że się cieszymy i nadal ściskamy kciuki, a także podałam info ile z Nas się rozpakowało :)

Niunia odpisała:
"Oj gratuluję każdej z osobna, słodkich snów"

reklama
Sms od Aga7602

Pytałam jak się czuje.
Dziękuję. Trafiłam do szpitala rano z bardzo wysokim ciśnieniem. W ciągu pół godz. już leżałam na stole. Miałam cc w znieczuleniu ogólnym. Ćwiczymy z malutką przystawianie do piersi. Narazie ciężko idzie nam. Pozdrowienia dla dziewczyn.

Do góry