reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Na sygnale !!! - wątek BEZ komentarzy

reklama
sms od Maxwell:

"Jak jutro na ważeniu małej dźwignie się ciut waga, to już jutro do domu :) A jak idzie rozpakowywanie na grudniówkach? pozdrowienia dla wszystkich i buziaki"

napisałam jej, że u nas niestety zastój i że trzymamy kciuki, żeby je jutro wypuścili :)
oby powrót Maxwell coś ruszył, bo 2 dni bez nowych maluszków to jakoś tak licho ...

Mam wiadomość od Dorotar.
Hej ciężaróweczki. Pojechałam na szpital w związku z tym przeciekaniem, ale okazało się że to jednak nie wody.Zwiększona ilość wydzieliny. Ale zostawili mnie na obserwację. Zapewne przez weekend nic się nie wydarzy. Mam szyjkę na palec i rozwarcie na 1,5 palca i już strasznie za moją córcią tęsknię. DOROTAR

Hej dziewczyny!28.11 na świat przyszła moja Amelka. :-) O 3.00 w nocy odeszły mi wody, a o 10.17 było już po wszystkim. 3230kg, 54dł., dostała 10pkt. Jest zdrowa i śliczniutka. Poród nie był łatwy, ale dałam radę. Teraz męczę się z bólem krosza i z nauką karminia piersią. :-) Poród boli, ale faktycznie, że jak się zobaczy swoje maleństwo to wszystko odchodzi i nic nie jest już ważne.Pozdawiam i życzę szybkich i łatwych porodów. :-)

Dziewczyny kolejny sms od DOROTAR
Witaj, podczytuję was ale przez komórkę nie mogę się zalogować.Gratulacje dla Katarinki. Lekarz wziął mnie na usg: miało być przez brzuch i dopochwowo by ocenić bliznę po pierwszej CC. Ale po obejrzeniu malucha przez brzuch nie zrobił tego drugiego usg ponieważ mały źle wstawia się do kanału i jak na moją posturę dziecko jest spore: 3550g i powiedział że cesarka. Tylko nie wiem jeszcze kiedy. Zapewne jutro sie okaże pozdrawiam.

reklama
Najnowsze wieści od Izu!!!

"Tymek urodził się o godz. 16. Jest malutki i przecudny - 53 cm, 2700g. Miałam zielone wody i mały był okręcony pępowiną. Strasznie bolało, ale jestem szczęśliwa! Całuję Was wszystkie!"

:-D

Do góry