• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

NA SYGNALE! wątek szpitalny

mika.k nie potrafię znaleźć słów... Podziwiam Was jako Rodziców. Myślę że Wasz Syn nie mógł mieć lepszych.
Zapalam światełko (*) dla Synka! Wam życzę mnóstwo siły i wiary!

reklama
Mika - jeszcze raz strasznie mi przykro i mocno przytulam. Juz zawsze to będzie w was i w twoim sercu,ale z czasem zaczniesz myśleć o przyszłości i jakoś sobie to wszystko poukładacie. Dla mnie też najgorszy był ten okres po, czułam straszny żal i pustkę. Bardzo pomógł mi szybki powrót do pracy i odwrócenie myśli na inny tor.

mika bardzo mi przykro... dobrze ze rozmawiacie... w ogole z tego co piszesz wyglada na to ze jestescie madrymi, dobrymi ludzmi i wierze ze w przyszlosci bedziecie sie mogli cieszyc dzieciatkiem. Bo na pewno bedziecie, juz jestescie wpsnialymi rodzicami.

hej
kochane jade na IP pewnie mnie zostawią. od rana mam skurcze i ból brzucha jak na @ silny. zobaczymy co powiedzą. martwie się... będę bez neta...

Fillil - bardzo bardzo mocne kciuki wam posyłam &&&&&&&&&&&&&&&&&& ... zaciskaj nogi mocno i wytrzymaj jeszcze chociaż 2 tygodnie. Koniecznie daj znać co ci tam lekarze powiedzą.

Ostatnia edycja:
reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry