nikita33
Fan(ka)
sylwia, czyżbyś miała taki problem, jak ja? Filip twierdzi, że jedzenie w przedszkolu niedobre, że takich rzeczy on nie będzie jadł, bo nigdy nie próbował
(co nie do końca jest prawdą, bo próbował i jadł kiedyś bardzo wiele rzeczy, tylko potem zrobił się strasznie wybredny. I nie pomaga tłumaczenie, że właśnie powinien spróbować, bo może traci coś pysznego....). A co panie w Waszym przedszkolu mówią na temat tego niejedzenia?I jak to w ogóle u Was wygląda? Jestem ciekawa, bo ta sprawa spędza mi sen z powiek od pierwszego dnia przedszkola.... przez to Filip nie bardzo chce chodzić, bo jest tam po prostu głodny.....
pozdrawiam
nikita

(co nie do końca jest prawdą, bo próbował i jadł kiedyś bardzo wiele rzeczy, tylko potem zrobił się strasznie wybredny. I nie pomaga tłumaczenie, że właśnie powinien spróbować, bo może traci coś pysznego....). A co panie w Waszym przedszkolu mówią na temat tego niejedzenia?I jak to w ogóle u Was wygląda? Jestem ciekawa, bo ta sprawa spędza mi sen z powiek od pierwszego dnia przedszkola.... przez to Filip nie bardzo chce chodzić, bo jest tam po prostu głodny.....pozdrawiam
nikita
Oczywiście nie zjaada wszystkiego czego nie lubi, ale ostatnio smakował mu pomidor
a w domu się ni dał namówic
Czasami ma dni że nie chce jeśc ale wtdy pani mówi że dziecko nie jadło i tyle. (nie wiem jak to wygląda jak maluch nie jada dłużej).
.