aneta24183
Fanka BB :)
Witam!!!
Ja jestem w 17 tygodniu i około 3 tygodni temu zauwarzyłam że mam zawysokie ciśnienie 149/90 i w tych granicach się wacha.
Ginekolog stwierdził że to troche zawcześnie na takie ciśnenie ,ale zalecił mi diete niesoloną -wysokobiałkową i dopegyt.mam nadzieje że wreszcie znikna te straszne bóle główy,bo jak już mnie weżmie to czsem 3 dni nie przestaje boleć.
No i może to ciśnienie wreszcie się unormuje
Ja jestem w 17 tygodniu i około 3 tygodni temu zauwarzyłam że mam zawysokie ciśnienie 149/90 i w tych granicach się wacha.
Ginekolog stwierdził że to troche zawcześnie na takie ciśnenie ,ale zalecił mi diete niesoloną -wysokobiałkową i dopegyt.mam nadzieje że wreszcie znikna te straszne bóle główy,bo jak już mnie weżmie to czsem 3 dni nie przestaje boleć.
No i może to ciśnienie wreszcie się unormuje
Boje sie ze sytuacja sie powtorzy bardzo chce miec malenstwo ale czy nie jest to jakies zagrozenie ze cos sie wydarzy cos sie stanie zlego znowu?? Czy moze nie powinnam myslec o dziecku w moim stanie?? Prosze poardzcie mi cos moj lekarz twierdzi ze przy samym nadcisnieniu jest duze ryzyko a moj maz boi sie ze albo straci mnie albo znowu dziecko:-(i kolko sie zamyka. Co robic?????
A czy to prawda ze przy nadcisnieniu nie mozna rodzic naturalnie tylko przez cesarke??