sylcia007
Nadinka i Nataniel ;*
W moim miescie jest mnostwo Zosii Nikolii
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza
! Pozdrawiam wszystkie przyszłe i obecne Mamusie !
Ja ja wybieralam imie to myslalam ze Mikolaj tez malo osob ma a okazalo sie co innego
a Marta tez ja sie nazywam chyba jeszcze nigdy nie bylam gdzies jednyna Marta zawsze jest jeszcze jakas
Hahahahaha!!!! Tylko nie jedź ze swoją Mariką do krajów hiszpańskojęzycznych (szczególnie do Ameryki Pd), bo tam Marika mówi się obraźliwie na osobników odmiennej orientacji seksualnej:/Mój pierwszy synuś (*) dostał imię Arkadiusz, córeńka ma na imię Marika a jeśli kiedyś jeszcze by nam się przytrafił dzidziuś to synek będzie Tomasz a córeczka być może Nikola albo Anika ale na razie nie mamy kolejnych dzieci w planach więc może się jeszcze dużo zmienic jeśli w ogóle kolejne imionka będą potrzebne ;-)
Bardzo się cieszę że nie pojawilo się wcale na tym wątku w waszych postach imię Marika. Chciałam żeby córcia nie miała na imię jak 5 koleżanek w klasie ;-)
W rodzinie pojawiły się imiona: Jadwiga, Patrycja, Bartłomiej, Szymon, Mariusz, Natalia, wśród znajomych Dawid, Stefan, Tymon, Helena, Gabriela, Joanna, Mieszko, Olaf, Ignacy, Lena, Maria, Jan