Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Witam
Ja pierwszą ciąże prowadziłam u doktora SARAPA I GO NIE POLECAM ponieważ tylko zarobek mu w głowie, nie zauważył poważnej wady płodu typu nie przybierania dziecka( hypotrofia płodu), na wadze zaznaczę że co miesiąc miałam robione usg , był niedokładny zawsze się spieszył na kazdym badaniu mało odpowiedzi na pytania. Skutek tego był taki że pierwsze dziecko pochowałam byłam już w 30 tc z czego synuś żył 3 dni i zmarł bo wagowo był za mały .
Tą ciążę prowadziłam u doktora Wasilewskiego złoty człowiek , każde badania były robione powoli bez pośpiechu, bardzo dobry specjalist jeśli chodzi o wykrywanie różnego rodzaju wad płodu, kompetentny zawsze odpowiadał na moje badania, szczegółowy opis w trakcie badania co widać na usg. SZCZERY co było w moim przypadku ważne , dzięki jemu dokładności, kompetencji i pracy z powołania a nie dla kasy mam teraz moje małe szczęście o imieniu Oskar. Następną ciążę tez na pewno będę prowadziła u doktora Wasilewskiego
ufff ale zapisałam
Ja chodze do Sarapa i poki co nie narzekam. Na każdym USG wszystko dokladnie opisuje i nie zauważylam,żeby sie spieszył. Wizyta u niego zawsze trwa ponad 20min, a z usg nawet 40. Nie zuwazylam tez naciagania na kase. W zasadzie to on sie mnie pyta czy chce USG czy badanie, czy jedno i drugie, myslę ,że jakby mu zależalo na kasie to starałby sie zawsze i badac na fotelu i robic usg, wtedy kase mialby większą. Zresztą on prowadzil też dwie ciąże mojej koleżanki i urodzila dwóch zdrowych synków.
Ja polecam z całego serca pania Doktor TERESE PIERZCHAŁO -ZAKRZEWSKA...Wystarczy poczytac opinie na "ZNANY LEKARZ" kTORE W 100% SA PRAWDZIWE...SUPER ATMOSFERA,PROFESJONALIZM I OPIEKA NAD PACJENTKĄ...