• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Najlepsze sklepy dla naszych dzieci!!! POLECAMY

reklama
a robicie zakupy na 5-10-15? ja u nich zazwyczaj zamawiam body, ale musze sie rozglądnąć za kurtkami w góry, bo niedługo wyjeżdżamy. w decathlonie niestety nie mają rozmiarów 86/92

Witajcie! Ja polecam gorąco sklep dziecięcy TERJAN w Wieluniu. Byliśmy ostatnio tak z ciekawości zobaczyć wózki, od wejścia zostaliśmy przywitani przez miłą Panią sprzedawcę. Po zapytaniu czego poszukujemy, powiedzieliśmy, że z ciekawości przyszliśmy obejrzeć wózki ale zakup jest jeszcze bardzo daleko przed nami i póki co nie będziemy kupować. Pani na to i tak nas nie opuściła, oprowadziła nas po dziale z wózkami, opowiadała o zaletach i wadach każdego wózka, dodatkowo dużo powiedziała nam o fotelikach samochodowych. Z pewnością tam będziemy kupować wózek, ze względu też na ceny, mają nawet niższe niż w internecie. :)

Polecam 5.10.15- sklep internetowy :) Błyskawiczna wysyłka, spoko ceny, ubrania wykonane z solidnych przyjemnych w dotyku materiałów :) Często mają promocje, więc naprawdę za kilkanaście złotych mozna kupić cudne ciuszki dla dzieciaczka.

To może i ja się dołączę i powiem, że niedawno kupiłam swoją pierwszą chustę do noszenia dziecka w sklepie Luna Dream. Na początku miałam trochę problemów z wiązaniem, ale szybko się nauczyłam. Po pierwszym spacerze okazało się, że to chyba najwygodniejszy sposób na przechadzki z dzieckiem jaki istnieje!

Ja polecam sklep Sezam dla Dzieci, mają szeroki asortyment i produkty dobrej jakości :)
można skorzystać z ich sklepu internetowego. Jeżeli chodzi o wyposażenie pokoiku, zabawki, wózki,
foteliki samochodowe itp. to zdecydowanie warto go sprawdzić :)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry