Ja większość zakupów robiłam w entliczek pentliczek, wybór mają tam naprawdę spory - zarówno jesli chodzi o ubranka jak i zabawki. Kiedyś kupiłam tam synkowi bardzo ładny dres, to dzisiaj żałuję,że nie zdecydowałam się od razu na dwa( drugi "na wyrost
. Był naprawdę świetny gatunkowo, jak oddawałam go mojej kuzynce dla jej dzieciaczka to wyglądał jak nowy
reklama
CudownaPlaneta_pl
Początkująca w BB
No z jednej strony tak,ale z drugiej jakość tych ubrań pozostawia wiele do życzenia i chyba nie warto. Takie są moje doświadczenia z sieciówkami.
EmilaiKarol
Początkująca w BB
Pierwszy uśmiech Pierwszy Uśmiech - Artykuły dziecięce - Sklep Częstochowa - Wózki | Krzesełka | Leżaczki | Akcesoria z Częstochowy. Zarówno stacjonarny jak i internetowy, zwłaszcza gdy ktoś poszukuje wózka z navingtona albo z x-landera, naprawdę polecam!
NiedługoMama
Aktywna w BB
ja robię zakupy w JELP - Płyn do Płukania - Proszek Color - Proszek do prania - Akpolbaby , zazwyczaj przez internet, bo szybciej. Ubranka lubię kupować w "swoich" sklepach, takich jak HM, Zara itd. I generalnie wolę zrobić większe zakupy, niż na raty co chwilę coś dokupować.
No i nie był wspominany jesze Toys"r"Us a mają przecież cały dział Babysrus i tez mają spry wybór dla maluszków, ale niestety nie ma go w mniejszych miastach... wiem, że sporo o nim piszę, ale jestem nim tak zafascynowana, strasznie mi się tam podobało!!
marusiaczek
Zaangażowana w BB
to ile razy tam w tym sklepie byłaś? raz? i taak sie zachwycasz?
marusiaczek
Zaangażowana w BB
nie denerwuj sie
Ja tez lubię ten sklep. 
reklama
Podziel się: