Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Ja tez mam lovi prolactis i jestem zadowolona. Ściaga bezboleśnie i można nastawić siłę (opcja dla delikatniejszym mam). A i nie budzi domownikow.
Mam tez pytanie - Po jakim czasie najdłużej podałyście ściągnięty pokarm? Czy to prawda, ze mozna nawet po tygodniu spokojnie nakarmić dziecko zamrożonym mlekiem?
Zamrożony pokarm starałam się przechowywać nie dłużej jak miesiąc, ale najdłużej to były dwa miesiące, ponieważ potrzebowałam dużą ilość. Zamrażam w specjalnych woreczkach i pojemnikach.Ja tez mam lovi prolactis i jestem zadowolona. Ściaga bezboleśnie i można nastawić siłę (opcja dla delikatniejszym mam). A i nie budzi domownikow.
Mam tez pytanie - Po jakim czasie najdłużej podałyście ściągnięty pokarm? Czy to prawda, ze mozna nawet po tygodniu spokojnie nakarmić dziecko zamrożonym mlekiem?
Zamrożony pokarm starałam się przechowywać nie dłużej jak miesiąc, ale najdłużej to były dwa miesiące, ponieważ potrzebowałam dużą ilość. Zamrażam w specjalnych woreczkach i pojemnikach.
Jeżeli chodzi o laktator, to potwierdzam skuteczność Lovi ProlactisPorównywałam z innymi i Lovi odciąga mi pokarm najszybciej i najwięcej. Jest bardzo delikatny i może służyć także jako ręczny, więc jak wychodzę bez dziecka to zabieram go ze sobą.
Pisałyście też o ilości odciągniętego pokarmu - mi najwięcej z jednej piersi udaje się odciągnąć ok 150 ml.