Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
No właśnie też naczytalam się o tych skurczach i się trochę przestraszylam. Wizyta dopiero 24.02 ale w następnym tygodniu będę i tak do swojego lekarza dzwonić to popytam. Od jakiegoś czasu biorę asmsg b6 ale szczerze to średnio widzę różniceU mnie taki napięty brzuch był od 17;tyg bardzo się bałam bo naczytałam się że to skurcze mogą być ale suma sumarium okazało się że taka uroda moja brzuch stawiał mi się co chwila musiałam przywyknąć.Aczkolwiek lekarz zalecał więcej odpoczynku i oczywiście magnez
U mnie też nie było różnicy nawet jak wylądowałam w szpitalu na magnezię w kroplówkach i tak brzuch się spinał.A szpital zaliczyłam na własne życzenie poprostu po oczytaniu tych objawów właśnie na początku ciąży że to może skurcze to pojechałam na IP.to było w pierwszej ciąży ehh a kolejne 2 miałam takie same objawy ale tak nie paniowakam i w końcu uwierzyłam lekarzowi że mój brzuch tak ma i już.zdrowka życzęNo właśnie też naczytalam się o tych skurczach i się trochę przestraszylam. Wizyta dopiero 24.02 ale w następnym tygodniu będę i tak do swojego lekarza dzwonić to popytam. Od jakiegoś czasu biorę asmsg b6 ale szczerze to średnio widzę różnice