reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Nasi mezczyzni w roli TATY

reklama
HEKSA NA WAKACJACH MIAL DLA WAS CZAS BYL ZRELAKSOWANY,BEZ RZADNYCH KUSZACYCH SPRAW TYPU KOMP,WIEC CIESZYL SIE I POMAGAL,PRZYJEZDZAJAC DO DOMU NIESTETY POWROT DO RZEZCZYWISTOSCI CO????????OH FACECI CZEMU WSZYTKO CO Z DZIECKIEM ZWAZANE MUSI BYC TYLKO NA CHWILKE

MOJ MAZ OCZYWISCIE TEZ MNIE ZGRZAL PO CUDNYM WIECZORZE,MIELISMY JECHAC PO MALA RAZEM,HMMMMMM............NIESTETY MUSIALAM JECHAC SAMA,BO MAZ BARDZO ZLE SIE CZOL >:D >:D >:D JA TAZ I TO BARDZO,Ale obawiazki sa i trzeba,a on onczywiscie mial wymowke,musze zobic coc na kapie,prwie to zrobie jak was nie bedzie,hahaha tylko sie zasmialam,bo wiedzialm ze nic nie zrobi >:D >:D >:D

Maxin moj ma podobnie:):):)
ale ja mojego musze tak wychwalic jak na poczatku po porodzie! czesto zajmuje sie mala od kiedy zaczelos ie ukladac i ona tak sie nie wydziera:) uspokaja sie przy nim odrazu juz ladnie pije zasypia no jestem w szoku i taka szczesliwa ze znow jest tak cudnie!!!!!! i nawet ie musze o nic poprosic :)

no z usypianiem to ja sie ciesze ze juz nie musi tak na rekach tylkow klada do lozeczka przytuli poglaszcze z minutek i bobo spi:)
wkazdym razie najwazniejsze ze nie placze po odlozeniu :)

maxin tak jak mówisz 100% racja
mój stawia sie na pierwszym miejscu dziecko płacze trzeba dac jejsc a on siada na kanape i je swoje kanapki pytam dasz jaj jesc? płacze głodna jest
i słysze odpowiedz
czekaj teraz ja jem tez jestem głodny jak zjem to nakarmie
a dziecko drze sie w niebogłosy.
oni nie potrafi ą zrozumiec ze teraz na pierwszym miejscu są potrzeby dziecka a potem nasze.
LiLITH mój na początku przez pierwszy miesiąc tez był rewelacyjny i super duzo pomagał ale co dobre szybko sie skończyło :(

no tak to bywa...ale teraz jestem z niego dumna...i wiecie co zauwazylam...jak przestalam mukwekac zeby cos zrobil i sie ruszyl przebral itd to sie poprawil.teraz nic nie mwoei a on sam idzie:)
ale te sposoby maja niezle.moj np nie obudzi sie jak mala sie mu do ucha wydziera...tak spi....

ale mis ie nudzi...mala spi juz od 9....

reklama
moj zasnal ok 8:30 obudzil sie ok 10 na jedzenie i dalej spi. nie wiem czy to nie przez wczorajsze szczepienia.

a co do tatusiow to ja jestem osobiscie ze swojego Macka strasznie zadowolona. naprawde duzo mi pomaga nie tylko przy dziecku ale takze w prowadzeniu domu.

Do góry