reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

nasi mężczyźni...

kasiula rok temu jak moj małzonek wyjechal za granice beczalam jak jechalam z lotniska beczalam jak zadzwonil przed wylotem beczalam jak dzwonil za kazdym razem ale to trwalo z 2-3 tygodnie potem jak dzwonil to tylko prosilam wroc juz i tak wytrzymalismy 3 miesiace ale za to teraz jak cos slysze o nawet jednodniowej rozlace to mnie i jego nerwy biora. Takze rozlaka ma swoje dobre i zle strony zle bo trzeba byc osobno i tesknota strasznie nie wiem jak to nazwacpowoduje ze jest sie myslami z osoba za ktora sie teskni (jest sie rozkojarzonym) ale z drugiej strony po rozlace jest bardzo dobrze jest sie razem non stop i chce sie byc caly czas razem i jak mozna kochac jeszcze mocniej to kocha sie najmocniej :) nie wiem czy zrozumiale przelalam tu swoje odczucia ale tak wlasnie sie czulam :)

reklama
ja przez nasz 4 letni związek raz zostałam sama jak tez pojechal do pracy na miesiac
a teraz nawet nie wiem ile sie nie zobaczymy ta nieopewnosc i samotnosc dobijają

juz to gdzies pisalam
nie pamietam gdzie
poniewaz maz pojechal do moich rodzicow ktorzy maja dwupokojowe mieszkanie i jest tam moj brat jego koleżanka i moi rodzice i teraz maz czyli 5 osób na dwa pokoje i jeszcze gdybym ja tam miala z Emi sie zwalić to chyba na suficie bym siedziala
dlatego maz pojechal odlozyc troszke kasy na zmiane mieszkania zlozymy sie z rodzicami na poczatek na wieksze a z czasem moze uda nam sie cos osobno dla siebie znalesc
:)

a dzisiaj moj M spisal sie na medal. zabral mi Zuzanke ok 11 i dopiero widzialm ja ok 17 :). na poczatku on gdzies z nia pojechal autobusem po raz pierwszy :) a potem ja wybylam bo zapisalam sie na silownie. super !!!!

A ja sie musze pochwalic:-):-):-):-):-):-):-) Moj maz przyslal mi dzis bukiet kwiatow! Tak sobie! Poszedl rano do pracy a ok. 12 poslaniec przyniosl bukiet kwiatow! Myslalam ze adres pomylil bo niby z jakiej paki kwiaty dla mnie bez okazji a tu NIESPODZIANKA! Jak bobr ryczalam:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D

co do Twojego faceta Marysiu to tez by mi sie taka przerwa przydała wiem ze matki chodzące do pracy pewnie czytac tego nie moga ale jesli sie spedza 24na h z maleństwem to trzeba odpocząć chocby godzinke :baffled:

reklama
A mój M zabrał mnie wczoraj na lody i do kina:-)
Pierwszy raz bez Kingi wybyliśmy z domu.
Było fajnie, tyle, że pod koniec filmu nie mogłam się doczekać kiedy się skończy i pojedziemy wreszcie do córci.

Do góry