Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Ooo to ty jeszcze trochę i możesz rodzic [emoji16] już bliżej niż dalej [emoji3590]U nas wszystko dobrze, dni się zaczynają dłużyćDzisiaj 31+0
@Kaamilaaa jak tam po ważeniu malutkiej?
@Angela_Andzia jak się czujesz? I jak Majeczka?
Liczę na to że mała wyskoczy najwcześniej jak się da w bezpiecznym terminie [emoji14] Tak początkiem grudnia by już mogłaOoo to ty jeszcze trochę i możesz rodzic [emoji16] już bliżej niż dalej [emoji3590]
No tydzień temu byłyśmy na szczepieniu i wazeniu to wyszło że przybrała w miesiąc tylko 450g i dostalysmy skierowanie na badania i wczoraj robilysmy (straszne jest pobieranie krwi u takiego malucha [emoji27]), dziś wyniki a jutro wizyta i kolejne ważenie.. Juz się boje[emoji27]
W sumie na pewno może być jakaś infekcja albo anemia, tym bardziej że ja cała ciąże miałam anemie, w pewnym momencie to mnie lekarz nawet szpitalem straszył [emoji849]no albo taka jej uroda po prostu.Liczę na to że mała wyskoczy najwcześniej jak się da w bezpiecznym terminie [emoji14] Tak początkiem grudnia by już mogła
Oj, mam nadzieję że wyniki wyjdą dobre. Kurcze ciekawe co u takiego maluszka może być przyczyną :/ Może taka jej uroda eh, oby było wszystko dobrze![]()
Na szczescie masz to juz za sobą.Racja wazne by to przejsc i mieć wsparcie [emoji123]pamietaj daj znac jak juz kardiolog zbada malutka. Trzymam kciuki by bylo wszystko dobrze.
Ja urodziłam synka z hipotrofią ważył 2400g i miał 50cm. Wszystkie ubranka były dla niego za duże, już nie mówię o pampersach 1. Całe szczęście że są też 0 dla wcześniaków. A co do ubranek musiałabyś poszukać w internecie bo ja rozmiar 50 kupowałam.
Hej dziewczynki jak się macie? [emoji846]
U nas wszystko dobrze, dni się zaczynają dłużyćDzisiaj 31+0
@Kaamilaaa jak tam po ważeniu malutkiej?
@Angela_Andzia jak się czujesz? I jak Majeczka?
Ooo to ty jeszcze trochę i możesz rodzic [emoji16] już bliżej niż dalej [emoji3590]
No tydzień temu byłyśmy na szczepieniu i wazeniu to wyszło że przybrała w miesiąc tylko 450g i dostalysmy skierowanie na badania i wczoraj robilysmy (straszne jest pobieranie krwi u takiego malucha [emoji27]), dziś wyniki a jutro wizyta i kolejne ważenie.. Juz się boje[emoji27]