Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Jeju jak dobrze czytać takie wiadomości [emoji3590][emoji3590] cieszę się razem z tobą i też się poryczalam [emoji7][emoji3590][emoji3590]Dziewczyny właśnie pisze do was cała zapłakana i osmarkana,ale szczęśliwa jak nigdy w życiu!
Dzwoniła Pani doktor, jedziemy dziś po Maję! Wraca z nami do domu,a 18 grudnia mamy przyjechać na kontrolę! Minęło już 30 minut,a ja nadal nie mogę opanować łez! Lecę się wykąpać i szykować do podróży, nie wiem jak wytrzymam 4h [emoji173]
Jejku ale się cieszę, super! Cudownie [emoji3590][emoji3590] Wycałuj malutką od nas [emoji3590]Dziewczyny właśnie pisze do was cała zapłakana i osmarkana,ale szczęśliwa jak nigdy w życiu!
Dzwoniła Pani doktor, jedziemy dziś po Maję! Wraca z nami do domu,a 18 grudnia mamy przyjechać na kontrolę! Minęło już 30 minut,a ja nadal nie mogę opanować łez! Lecę się wykąpać i szykować do podróży, nie wiem jak wytrzymam 4h [emoji173]
Super,że wszystko dobrze [emoji173]Ja dzisiaj po wizycie 30+3 mały Artur rosnie jak na drozdzach wazy 1920g [emoji170][emoji170] wszystko w porzadku. Kolejna wizyta za 2 tyg [emoji7]
Malutka kruszynka, super że już jesteście razem [emoji3590] Jak się odnajdujesz w nowej sytuacji z malutką w domku?Wróciliśmy do domu 30 minut po północy bo w szpitalu trochę zeszło, jeszcze się okazało,że zgubili księgę wypisów..
Mają jest kochana na 4h jazdy tylko raz musiałam brać ją na ręce bo mleko się skończyło, była przebrana, cyca nie chciała i tylko tak się uspokajała. W nocy dwa razy na jedzonko pobudka,a tak to smacznie śpi [emoji7]Zobacz załącznik 1034956
Cudna [emoji3590][emoji3590]Wróciliśmy do domu 30 minut po północy bo w szpitalu trochę zeszło, jeszcze się okazało,że zgubili księgę wypisów..
Mają jest kochana na 4h jazdy tylko raz musiałam brać ją na ręce bo mleko się skończyło, była przebrana, cyca nie chciała i tylko tak się uspokajała. W nocy dwa razy na jedzonko pobudka,a tak to smacznie śpi [emoji7]Zobacz załącznik 1034956