Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Mam nadzieje ze jednak wszystko okaże sie w porządku [emoji6][emoji3526] u mnie lekarz serca nie slucha do polowkowych przynajmniej. Wiec tez nie wiem czy wszystko gra.Na badaniu połówkowym w 23 tygodniu, robił dokładne badanie serduszka i stwierdził,że jest za duże i mu się nie podoba, wysłał nas do kardiologa bo sam nic więcej nie mógł powiedzieć. To super gratuluję [emoji4]
No to trzymam za was mocno kciuki [emoji854][emoji110] będzie dobrze [emoji4]
Dagmara [emoji854] ur. 3.06, 3520g 56cm [emoji3526] obecnie już 4100g [emoji3526]Zobacz załącznik 991619
Moje dziecko to (tfu tfu żeby nie zapeszyc [emoji86]) póki co prawie że aniołek [emoji854] śpi, je, kupa, spokojne leży jak nie śpi [emoji3526] właśnie zasypia mi na rękach [emoji854] i pewnie do 3-4pospi [emoji854] także nie jest źle [emoji3526]@Kaamilaaa opowiadaj jak ci idzie z malutka [emoji3059] jak sie czujesz? Jest grzeczna czy daje popalić? Gratuluje [emoji4]kiedy lekarz stwierdził ze cos z serduszkiem jest? W ktorym tyg i na jakiej podstawie jesli moge wiedziec. U mnie leci 14 tydzień.
Mam nadzieje ze jednak wszystko okaże sie w porządku [emoji6][emoji3526] u mnie lekarz serca nie slucha do polowkowych przynajmniej. Wiec tez nie wiem czy wszystko gra.
Daj na pewno znac tutaj co lekarze powiedzieli.U mnie serduszko bilo bez zastrzeżeń tylko wygląd nie taki jaki powinien być:/ ja dopiero na połówkowych usłyszałam![]()
Również mam taką nadzieję, jesteśmy dobrej myśli, we wtorek mamy wizytę u naszej ginekolog,więc może ona coś więcej powie [emoji4]
@Kaamilaaa jaka ona juz duza i sliczniutka! [emoji3059][emoji173] na jaki rozmiar kupowalas ubranka przed porodem?? Bo zastanawiam sie od ktorego rozmiaru zaczac..
Daj na pewno znac tutaj co lekarze powiedzieli.
Wlasnie tez tak myslalam [emoji3526]Ja mam zamiar kupić od rozmiaru 56, lepiej mieć troszkę za duże niż za małe![]()
Od 50 [emoji6] teraz już widzę że 56 robią się ciasne więc zakładam głównie 62 [emoji6]@Kaamilaaa jaka ona juz duza i sliczniutka! [emoji3059][emoji173] na jaki rozmiar kupowalas ubranka przed porodem?? Bo zastanawiam sie od ktorego rozmiaru zaczac..