reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

nastroje i humorki :)))

Też tak czasem mam - czuję się wtedy jakbym się przetrenowała, jakby jakieś zakwasy by mnie dopadły - takie ściągnięte napręzone mięśnie w brzuchu (najczesciej na dole, czasem gdzieś z boku) ale dość szybko przechodzi i się raczej tym nie martwię - musimy się rozciągnąć :D

reklama
dziewczyny, pojutrze przyjezdza do nas rodzinka, 8 osob!
wlosy pofarbowane, suknia prawie gotowa.....ale napiecie siega szczytu!!!!!
ja nie wiedzialam, ze slub to taki stres!!!!!
mam ochote potem pojechac na miesiac na hawaje i plywac w morzu nie myslac o zadnych papierach, zakupach, krawcowych, fryzjerach i prezentach!!!!

strasznie sie ciesze, ale sobota to bedzie dlugi dzien i wlasnie kombinuje jak wcisnac w nasz napiety grafik drzemke!!!!bo musze wstac okolo 6 rano, a imprezowanie to pewnie przez polnoca sie nie skonczy!

ale fajnie :)
zaraz mi sie przypomnial moj slub.niby niedawno bo 3.09.2005 ale czuje jakby juz rok minal! slub byl piekny, wesele nawet udane ale powiem jedno: ciesze sie ze juz po! tego latania zalatwiania i stresu to starczy chyba do konca zycia ;)
pozdrawiam

Ha..a ja mogłabym z moim Misiem przeżyc to wszystko jeszcze raz :) ..a u nas niedługo 4 rocznica ślubu ::)

u nas wkrótce pół roku minie :) a wciąż wydaje mi się jakby to było wczoraj- ale faktycznie tęskno mi za tym dniem- był naprawde wyjątkowy:)

u nas już półtora roczku i powiem Wam, że też chętnie przeżyłabym to jeszcze raz!!

Agatatje, jesteśmy duchem z Wami. Nie stresuj się tak. Napewno będzie super.

dzieki dziewczyny, staram sie wluzowac i powoli nawet ten fryzjer o 8 mnie nie przeraza hihi ;)
dzisiaj i jutro wieeeeelkie porzadki i jeszcze ostatnie przymiarki sukienki, ale juz prawie gotowa i bardzo mi sie podoba :D
wszystko wam opowiem :D
trzymajcie kciuki :D

Agatatje, koniecznie foty musisz nam pokazać!!!!!!!!!!!!!!!!
No i wszystkiego najlepszego, szczerze :) :) :) :) :)
To już w tą sobote??

reklama
fotki i relacja beda!
tak, tak, to juz TA sobota :D
dzisiaj zaczyna sie wielkie zamieszanie, bo moja rodzinka juz w drodze wiec sprzatamy od wczoraj, tak ze chatka sie blyszczy i lsni :D
tylko kotu cos sie nie podoba hehe

pewnie nastepnym razem sie odezwe juz po slubku :D

trzymajcie sie wszystkie cieplo dziewczyny!!!!!!

Do góry