reklama

NASZ przyrost WAGI;]

Jeśli dobrze rozumiem to na samym początku ciąży jak jeszcze nie wiedziałaś że jesteś w ciąży to leczyli cię w szpitalu i wtedy tak schudłaś, tak. Więc ta strata wagi nie była związana z ciążą. Powiedziałabym w takim razie że przytyłaś dopiero 2 kg ;-) ale skoro lekarz mówi że z dzieckiem wszystko w normie i nic złego nie widzi to chyba dobrze. A jak twierdzisz jeśli nie należysz do szczupłych osób przed ciążą to nie koniecznie musisz dużo przytyć. Normy mówią że chude dziewczyny tyją więcej. W sumie to całkiem logiczne.

reklama
W szpitalu bylam w 15 tygodniu, ale nie pozwolono mi nic jesc przez 5 dni. Pilam jedynie mleko bo tego moglam sobie nie zalowac :/ wymeczyli mnie strasznie wtedy ale ginekolodzy nic na ten temat nie mowili, uwazali ze dziecko i tak sciagnie ze mnie wiec nie mam sie co martwic. Waga stanela mi dopiero w 4 mcu gdzies w polowie, i wtedy mialam juz -14 kg dopiero od 5 mca przybylo mi 2 kg. Ciezko miec jakis poglad na ta wage - rozmawiam z dziewczynami z nadwaga i tyja bardzo duzo i szybko, mnie nic nie lapie, mam wrazenie ze to jedzenie cale sie ulatnia gdzies... coz. Wierze ze lekarze sie nie myla, ze naprawde z malym wszystko jest ok :)

Hehe no dosc nietypowy choc moze jakby poszukac dobrze to by sie takich dziewczyn wiecej znalazlo.. :) mnie jest obojetne ile przytyje/schudne, wazne aby dzidzia byla zdrowa :) zostaly jeszcze 3 mce, zobaczymy czy w tym czasie waga pojdzie w gore :)

przed ciąza ważyłąm 58kg,przy wzroscie 156 ,teraz jestem w 24tyg.i ważę 70kgmoże za dużo wód:),sporo.ale poszło prawie wszystko w brzuch,na poczatku ciązy za dużo sie objadałam,teraz staram sie ograniczać.

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry