reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kiedyś niewielu ekspertów wierzyło, że małe dzieci mogą doświadczać depresji lub lęku. latach 90. stało się jasne, że depresji i lęku mogą doświadczać nawet trzylatki. Jednak u wielu dzieci objawy depresji objawiają się w pozornie niepowiązany sposób, na przykład agresją, zaburzeniami odżywania lub nadpobudliwością. Zapraszam cię na bezpłatny live. 2. marca o 15:30 Wpadaj na YT albo oglądaj na FB

reklama

Nasza Kwietniowa Wigilia

smart78

Fanka BB :)
ja postawilam swiece caritas która na wigilijnym stole ma wymiar miłości do drugiego człowieka i troski o niego.........

reklama
M

m_ktosia

Gość
pieknie plona swiece i stroiki na stole :tak:
kasirka te gwiazdeczki czerwone jakie fajne--- rozsypmy je po stole, bedzie milutko :happy2:

i co z tymi prezetami????
czybyscie nic sobie jeszcze nie wymarzyly??? no dalej

ja poprosze swietego mikolaja o BILET DO POLSKI :cool2:

smart78

ja wczoraj tak myslalm i tak..wage dostalm na mikolajki... to pod choinke poprosze 14-sto dniowa wycieczke dla 2 osob doroslych i infant-a na Malediwy...taki maly drobiazg;-)

hana31

a ja bym chciała w góry... tak większą gromadą... szusowanie po pięknych stokach, grzane wino w karczmach...... nocne siedzenie i gadanie o niczym......... oczywiście dzieci w domu........ no i zabrałaby Was:tak:... może włoczy albo austria... piszecie sie na to?..................

M

m_ktosia

Gość
hana ja bardzo chetnie, po skorzystaniu z biletu do Polandii wybywam z tobz w alpy :-)
wobec tego prosze szanownego mikolaja (uwaga uwaga-nie ma limitow prezentowych mozna ile sie chce :-p) poprosze nowe nartki, buty i w ogole super fajniusi stroj na stok:cool2:

sami

Ja wlasnie szykuje recznie ozdabiane, malowane takie duze babki - dla kazdej z nas po jednej babeczce ktora ladnie ozdobie :-)

A na prezent poprosze pod choinka mikolaja o ladny domek w gorach (oczywiscie w Polsce) , przyczepe kempingowa super wyposazona :-phmmm coby tu jeszcze skoro mikolaj taki bogaty w tym roku ;-)a pomysle jeszcze :-)

pysia25

Mama Natalii i Mateuszka
Miasto
Wielkopolska
A oto nasz achoinka. Trochę mała, bo dopiero mikołajowa, na święta będzie większa.
82autj9.jpg

kasia23-82-23

mama Martysi i Lusi
Miasto
Poznań
Pysiu ladna choineczka :tak:.

A co ja bym chciala w prezencie? Kurcze jak jest bez limitu to ciezko... ja to bede nudna...zdrowka dla Martynki bym chciala i dla naszych wszystkich dzieciaczkow, zeby tak sw. Mikolaj wielki wor zdrowia dla wszystkich przyniosl :tak:.

A poza tym to wlasna silownie bym chciala :szok::szok::szok:!

reklama

szmina

mamusia Emilki i Filipka
Miasto
Dortmund,Niemcy
a ja wlasnie zamowilam dla nas na swieta snieg!!! ma sie znajomosci tam i owdzie ;-)ulepimy wspolnie balwana,porzucamy sie sniezkami oczywiscie w blasku gwiazd przy akompaniamencie koled :tak:

a ja to bym chciala wlasna stadnine koni i domek z bialym plotkiem i zalozyc prywatne przedszkole i zabrac moja rodzinke na wspolny wypad gdzies do cieplych krajow i zeby moj M jeszcze raz mi sie oswiadczyl-niezapomniana chwila byla...

a co z karpiem?jadacie? niech bedzie ale zeby nie cierpial za bardzo...a moze kazda z nas kupi jednego i podarujemy im zycie!!! niech tez maja cos z tych swiat:tak:

Do góry