Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
To i moja kolej. Na chwilę obecną spodziewam się bliźniąt jednojajowych! Mają po 3 mm i jednemu już bije serduszko. Za dwa tygodnie wizyta kontrolna i założenie karty ciąży. Oby wszystko było dobrze. A tu zdjęcie. Przy pecherzyku żółtkowym widać dwa malutkie przecinki jeden pod drugim
Ja tez mam następny termin w 6t0d wiec po cichutku liczę ze i u mnie będzie juz serduszko.Cyntia z ust mi to wyjęłaś. Na bliźnięta jednojajowe każdy ma takie same szanse. To czysty przypadek:-) w rodzinie nie ma żadnych.
Pauli dziś 6 tygodni 0 dni. Z usg pęcherzyk jest na 5 tygodni 5 dni a dzidziusie 5 tygodni 6 dni więc wszystko praktycznie idealnie.
Nie widze zdjecia;(Dzisiejsza wizyta. To 6t6d ciąży. Serduszko pięknie bije, maluch ma ponad 1 cm.
Gratuluję Wam wszystkim, zwłaszcza Tynce bliźniaków!
To i moja kolej. Na chwilę obecną spodziewam się bliźniąt jednojajowych! Mają po 3 mm i jednemu już bije serduszko. Za dwa tygodnie wizyta kontrolna i założenie karty ciąży. Oby wszystko było dobrze. A tu zdjęcie. Przy pecherzyku żółtkowym widać dwa malutkie przecinki jeden pod drugim