• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Nasza tfurrrczość radosna :D

Sarisa przez Ciebie mam ochotę zrobić coś dla mojego dziecka własnoręcznie....hmmm tylko co to może być?Może mu uszyję poszewkę na poduszkę....a może już lepiej takie cudeńka zostawię Tobie,bo jeszcze igłę złamię:-D

reklama
Słońce uszycie poszewki na poduszkę to pikuś i trwa 30 minut :-) hehe, a ile przyjemności. Jak znajomi przychodzą to zawsze mówią i jeszcze mi powiedz, że to też uszyłaś ;-)(bo wiele rzeczy uszyte z kawałków tych samych materiałów i łatwo sie kapnąć ;-)) i wiesz jak to miło usłyszeć.

P1080449.jpg
a to druga czapeczka bardziej "dziurawa" zeby chlodniej troszke bylo. tak sobie mysle ze nie umiem zdjec dobrych robic:/ i zalozona jakos lepiej sie zawsze prezentuje niz taka

Czruś ręcznie byłoby Ci ciężko. Na maszynie jak pachworkową robie to schodzi z wycięciem obszyciem 30 minut, bo jak jednolitą się robi to może 10-15 minut(jak się nić nie zrywa hehe) jak chesz to mogę cosik dla Krzysia uszyć?? Taką chłopięcą ;-)
Mamagusi śliczne kapelusiki robisz :-). A ile Ci schodzi z takim jednym?

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry