mam takie pytanko, czy którejś z Was dokucza kość ogonowa? mnie przy siadaniu nieraz coś tam tak zaboli, że potem odruchowo na półdupku siadam, a nie centralnie. miałam tak po porodzie, ale tłumaczyłam sobie, że wszystko jest podrażnione/poruszone porodem, a teraz 5 miesięcy minęło, a ta atrakcja minąć nie chce.
reklama
zyrraffka
Szczęśliwa mama
Nadmierne wypadanie włosów.
Dokładniemiesiąc temu zaczęłam używać szamponu NERIL garmiera i widze efekty!! Polecam, nie pachnie przyjemnie, włosy się cieżko rozcesuja ale włosy po miesiącu stosowania nie wypadają już.
Neril, szampon do włosów, 200 ml - Apteka Internetowa Dbam o Zdrowie
Dokładniemiesiąc temu zaczęłam używać szamponu NERIL garmiera i widze efekty!! Polecam, nie pachnie przyjemnie, włosy się cieżko rozcesuja ale włosy po miesiącu stosowania nie wypadają już.
Neril, szampon do włosów, 200 ml - Apteka Internetowa Dbam o Zdrowie
mam takie pytanko, czy którejś z Was dokucza kość ogonowa? mnie przy siadaniu nieraz coś tam tak zaboli, że potem odruchowo na półdupku siadam, a nie centralnie. miałam tak po porodzie, ale tłumaczyłam sobie, że wszystko jest podrażnione/poruszone porodem, a teraz 5 miesięcy minęło, a ta atrakcja minąć nie chce.
Ja tak czasami ma, ale nigdy kiedy dużo chodziłam lub pracowałam. Mój się śmieje, że to z zasiedzenie mnie ta kość ogonowa boli :-)
konniczynka
Szczęśliwa mamuśka :)
Kupiłam sobie ten szampon BioWax, ale jestem rozczarowana, bo mało nie kosztował, a użyłam go 3 razy i za każdym razem włosy były bardzo obciążone i wyglądały na tłuste
Bio-Wax szampon do włosów suchych z proteinami mlecznymi. :: Herbamed.pl
Męczyłam się z tymi moimi wypadającymi i skołtunionymi włosami, włosy wypadały mi garściami, a teraz od dłuższego czasu mam mocniejsze włosy niż przed ciążą
Tylko nie jestem pewna, czy na pewno za sprawą tego specyfiku;-) :
BioOgrody Wyci�g ze Skrzypu Polnego i Pokrzywy suplement diety - por�wnaj ceny, zobacz opinie i recenzje
Brałam i biorę Feminatal N, wcześniej przez chyba 2miesiące brałam dodatkowo wyciąg z samego skrzypu. Potem farmaceutka z apteki sprzedała mi ten wyciąg z pokrzywy i skrzypu (mogę brać go równocześnie z Feminatalem) i po niecałych 2 tygodniach włosy przestały mi wypadać
Może się już skończył czas wypadania włosów po ciąży, może to nareszcie efekt 2-miesięcznego łykania samego skrzypu
bo aż mi się nie chce wierzyć żeby w 2 tygodnie był taki efekt.
Bio-Wax szampon do włosów suchych z proteinami mlecznymi. :: Herbamed.pl
Męczyłam się z tymi moimi wypadającymi i skołtunionymi włosami, włosy wypadały mi garściami, a teraz od dłuższego czasu mam mocniejsze włosy niż przed ciążą
Tylko nie jestem pewna, czy na pewno za sprawą tego specyfiku;-) :BioOgrody Wyci�g ze Skrzypu Polnego i Pokrzywy suplement diety - por�wnaj ceny, zobacz opinie i recenzje
Brałam i biorę Feminatal N, wcześniej przez chyba 2miesiące brałam dodatkowo wyciąg z samego skrzypu. Potem farmaceutka z apteki sprzedała mi ten wyciąg z pokrzywy i skrzypu (mogę brać go równocześnie z Feminatalem) i po niecałych 2 tygodniach włosy przestały mi wypadać

Może się już skończył czas wypadania włosów po ciąży, może to nareszcie efekt 2-miesięcznego łykania samego skrzypu
bo aż mi się nie chce wierzyć żeby w 2 tygodnie był taki efekt.W zasadzie to nie wiedziałam gdzie się o to zapytać żeby nie przepadło :-)
5 marca idę na ostatki i potrzebna mi opalenizna
Znacie jakieś sprawdzone sposoby?? Solarium odpada, mam strasznie suchą skórę i nie chce jej jeszcze naświetlać. Znacie jakieś sprawdzone kremy, lub coś w tym stylu. Trochę się boje samoopalacza bo kiedy robiłam ostatnio jakieś 8 lat temu to miałam plamy :-) ale pewnie od tamtego czasu się sporo zmieniło :-)
5 marca idę na ostatki i potrzebna mi opalenizna
Znacie jakieś sprawdzone sposoby?? Solarium odpada, mam strasznie suchą skórę i nie chce jej jeszcze naświetlać. Znacie jakieś sprawdzone kremy, lub coś w tym stylu. Trochę się boje samoopalacza bo kiedy robiłam ostatnio jakieś 8 lat temu to miałam plamy :-) ale pewnie od tamtego czasu się sporo zmieniło :-)Anecznik- zmieszaj samoopalacz z balsamem do ciała, a na twarz z kremem nawilzającym i tak sie smaruj. No i po posmarowaniu poczekaj az zupełnie wyschniesz bo jak się walniesz do wyrka to bedziesz potem w łaty..
Jakie proporcje?? pół na pół czy więcej samoopalacza?? Masz jakiś sprawdzony?? Ile dni wcześniej najlepiej?? Z twarzą chyba nie będę ryzykować, najwyżej dam jakiś ciemniejszy podkład.
konniczynka
Szczęśliwa mamuśka :)
Moje koleżanki używały pończoch w sprayu, rewelacyjny efekt
sally hansen chyba, ale nie jestem pewna, bo to 1,5 roku temu było 
sally hansen chyba, ale nie jestem pewna, bo to 1,5 roku temu było 
reklama
Podziel się: