konniczynka
Szczęśliwa mamuśka :)
One na ręce też chyba używały, ale nie wiem, co z np. dekoltem. Rozprowadzały razem z balsamem z błyszczącymi drobinkami i efekt był naprawdę powalający, i całkiem trwały

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Dziewczyny stosujące maść contraxtubex- czy blizna jest jaśniejsza, mniej widoczna????
Życzę powodzenia i wytrwałości, ja mam zakwasy w dziwnych miejscach na udach chyba po wczorajszej jeździe na rowerze po śnieguPoczątkowo myślałam, że mam jakieś siniaki, ale to chyba jednak zakwasy
![]()
ja juz przed ciaza mialam popekane naczynka, ale to u mnie dziedziczne, mama ma nogi jak marmurek. Przymierzam sie do takiego zabiegu w przyszlym roku wiec na razie nie pomogeDziewczynki, czy któraś z Was zamykała sobie pajączki na nogach? Popękały mi naczynka dość mocno po ciąży, chciałam się tego pozbyć jakąś skleroterapią, ale nie wiem, czy faktycznie jest to skuteczne i przede wszystkim czy nie boli...?