Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Sama nie wiem, bo wpierdzielam tone slodyczy dziennie, a waga nie skacze, brzuszek malutki [emoji13] ale to chyba genetyczne, bo mama ze mna w ciazy przytyla 6 kg, ja wazylam 3000Majka jak Ty to zrobilas? Ja To po bananie mam 1 kg do przodu w. co dopiero mowic o normalnym posilku
Kurcze w domu mam chyba krasnoludki które podcinaja mi centymetrod tygodnia nie przybyl mi Nawet jeden cm w brzuchu, zaczynam sie denerwowac niech ten Franulek rośnie bo w koncu w rozmiarze 56 bedzie sie topil
Ja tam się niczym nie sciskakam bo byłam po CC, a wtedy nie można, no ale ja po awf-ie to brzuch umięśniony i rzadnej obwislej skóry nie było, żadnego cellulitu, nic. Tylko rozstępy i leciutka blizną.To ja slyszalam odwrotnie , ze przyspiesza obkurczanie i pomagaopinie sa ogolnie podzielone ale z tego co czytalam to wiekszosc ogolnie na + i wiekszosc jednak poleca
mamy ktore znam osobiscie bardzo sobie chwala..
![]()