• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Nasza waga i wymiary w ciąży :)

hejo:D Ja przed ciążą ważyłam 67,5kg a teraz waże 66 i pół kg. Powoli przybieram. Apetyt mam mega (zwłaszcza na żelki <3) a waga tylko delikatnie w górę po tym jak w 11 tygodniu mi spadło 2kg

reklama
Ja tam nie wiem ile przybralam teraz. Dzisiaj brzuch nie jest wypukły, jak byłam u dentysty to zapytał się "gdzie niby jestem w ciąży?"
Ogólnie to kulka jest, ale w tej ciąży niestety bardziej na boki....
Ehhh mam doła
....

Wiem, że przybieranie na wadze to sprawa często indywidualna, ale ile powinno się przybierać na miesiąc w poszczególnym miesiacu lub trymestrze? Przynajmniej teoretycznie. Ja przed ciąża ważyłam 61, 5 teraz 63 ( miałam niewielki ubytek wagi na początku przez wymioty) i zastanawiam się czy takie tempo jest ok.

Napisane na SM-G928F w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Wiem, że przybieranie na wadze to sprawa często indywidualna, ale ile powinno się przybierać na miesiąc w poszczególnym miesiacu lub trymestrze? Przynajmniej teoretycznie. Ja przed ciąża ważyłam 61, 5 teraz 63 ( miałam niewielki ubytek wagi na początku przez wymioty) i zastanawiam się czy takie tempo jest ok.

Napisane na SM-G928F w aplikacji Forum BabyBoom
ok. Ja zaczynałam z 60 a mam 62 i też w 1 trymestrze spadłam z wagi.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry