To ja nie zapeszając miałam zgagę kilka razy ale w 1 trymestrze teraz nic, ale może też dzięki temu, że mała jest nisko ułożona i każdy kto mnie teraz widzi mówi mi, że brzuch poszedł już w dół, zresztą czuję jak chodzę jak Jaśminka naciska na dół
reklama
annaoj kce
08.06/04.10/09.13
Kademi ja to sama nie wiem, teraz mi nagle 2 kg podskoczyło, chociaż cały czas jem tyle samo
Może woda się zatrzymuje, pije niemożliwe ilości

K
_karolina
Gość
moje ważenie dzisiaj - waga startowa 58kg, teraz 70 kg czyli 12 na plusie, brzuszek 104cm 
Hej jestem tu nowa
U mnie było tak przed ciaza wazylam ok 64-65 kg... ;p w 18-19 tygodniu waga spadla do 57-58 kg... ;/ przez wymioty i mdlosci ktore utzymuja sie do dzis dnia ale juz w bardzo małym stopniu.. Dodam ze jestem w 36 tc..
a waga na dzien dzisiejszy to 66-67 kg..
wiec nie wiem jak na nia patrzec.. ;p 
U mnie było tak przed ciaza wazylam ok 64-65 kg... ;p w 18-19 tygodniu waga spadla do 57-58 kg... ;/ przez wymioty i mdlosci ktore utzymuja sie do dzis dnia ale juz w bardzo małym stopniu.. Dodam ze jestem w 36 tc..
Mali250393
Fanka BB :)
Na wczorajszej wizycie było ważenie a więc tak : waga startowa 66 , a teraz 69kg. Na pewno wystrzele w ostatnich tygodniach.
Madajka
Zaangażowana w BB
zazdrosze u mnie juz 18kg wiecej.....i zaczynam miec 2brode i celulit wodny masakra!!!!
Mali250393
Fanka BB :)
tylko że ja po miesiącu od porodu strasznie przytyłam z małą
i teraz czuje że będzie powtórka

reklama
Madajka
Zaangażowana w BB
ojjeju...no zobaczymy moze sie uda :-)