reklama

Nasza waga- rośniemy :)

reklama
Phel super wyglądasz i nie masz co się przejmować, po porodzie będziemy się tu motywować do ćwiczeń- ponoć te z Ewą Chodakowską są genialne :D ja do lipca muszę schudnąć, bo idę na wesele :P heheh ;D

madan chętnie oddam, nawet dwa rozmiary...wiesz jakie to ciężkie cho.lerstwo jest :-D;-)

a co do wagi to coś Wam napiszę...jedna może ważyć przy wzroście 160 cm 60 kg i jest szczupła, a druga mając 170 cm waży 55 kg i wygląda grubo...uwierzcie mi, że waga nie idzie w parze z wyglądem, poważnie...ja przy wzroście 160 cm zawsze ważyłam między 47-52 kg i nie wyglądałam grubo, jasne mam mocną budowę ciała, twarde i cięzkie kości, masę mięśniową (kiedyś dzień w dzień ćwiczyłam), no i ten mój biust...tak więc kochane, uwierzcie w siebie to i Wy będziecie kochane przez innych i uważane za atrakcyjne, bo nie w wadze leży problem...ja strasznie nie lubię jak naprawdę szczupła osoba stanie przed lustrem i narzeka, boszzz, tu mi poszło, tu przytyłam itp., noż qwa szlag mnie wtedy trafia...jak można tak nie lubić samej siebie? :sorry2:

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry