reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Nasza waga, wymiary w ciąży.......i po ciąży

reklama
ja mam nadzieję, że szybko zrzucę moje pociążowe kilogramy, bo czuję się jak słoń, chociaż wiele nie przytyłam...miałam plan treningowy, ale pewna mądra kobieta mi go z głowy wybiła...:) więc zacznę przez pierwszy miesiąc (jeśli sn) od spacerków i ćwiczeń na ręce i potem się zobaczy, a jeśli cc to przez 2 miesiące tylko spacerki i ćwiczenia na łapki...

Fazerka:) mam dla Ciebie małą propozycję:) zapisuj sobie w kalendarzu WSZYSTKO co włożysz do buzi...nawet gumę do żucia, herbatę itd...wiem, że to ciężkie, ale BAAARDZO skuteczne!! mi wydawało się, że zdrowo jem (a nie chudłam), a jak się okazało to faktycznie jadłam zdrowo, ale za dużo:) a tutaj nadprogramowe jabłko, kanapeczka itd;) poza tym pij dużo wody:) małym porcjami, ale nie przed posiłkiem!! bo wbrew opiniom wcale nie oszukasz żołądka, a za to taką szklanką wody przed go rozciągniesz...i później przy właściwym posiłku będziesz potrzebowała większej ilości jedzenia do zapełnienia go:) poza tym dużo spacerów polecam!!:):):) masz taki piękny wózeczek to takie wychodne to chyba sama przyjemność co nie???:)

Ostatnia edycja:
Fazerkamm - ta Twoja teściowa to niezły okaz :-D to se wymyśliła... :-D
Cholindzia muszę się zważyć bo zastanawiam się ile mi zeszło :confused: spodnie luźniejsze tak więc coś tam spadło ale chyba szału nie będzie.

Anastazja dziękuję bardzo Kochana! tak będę robić i zobaczymy co z tego wyniknie :) a na spacerki chodzę z wielką przyjemnością :-D
Oceanica pewnie że zrzucimy ;-) tylko że ja niecierpliwa jestem i bym chciała już teraz być taka jak przed ciążą :-p
Kasia nie wiedziałam co jej odpowiedzieć na takie pytanie.. szczena mi opadła :-D

reklama
Przed: 61 kg
W czasie: 67.500 -> obw. brzuchala 99 cm w 38 tyg.
Po: 59 kg -> obw. brzuchala 75 cm - na 7 dobe po porodzie.

Do góry