Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
ja tezJa największy skok wagowy zauważyłam u siebie w II trym.

Ja największy skok wagowy zauważyłam u siebie w II trym.
:-):-):-)a ja nie wiem - tak wyszłoNiekat co za kompozycja smakowa...:-)
z Oliwią miałam taki jeden napad ze zjedłam kanapke z szynka, miodem i płatkami kokosowymi.... i nie pytajcie skad mi się to wzielo
poza takimi chwilami słabości bardzo rzadkimi zreszta nie miewam jakisch wielkich smaków... tak ogolólnie tylko wolę kwasnie niz słodkie

Właśnie popijam kawkę bez słodkiej przegryzki, a tu tak mnie przez was naszło że ho ho
Dobrze, że nie mam nic w domu pod ręką, a na dworze straszna pogoda, to do sklepu nie pójdę... Ale takiego pysznego rogalika z czekoladą to bym zagryzła do tej mojej kawki łeeee!!!

normalnie i ja nie wziełabym tego do ust - niestety takiego miałam smaka i koniecJa na szczęście nie mam smaków słodko -kwaśnych. Zwymiotowałabym prędzej niż bym zjadła szynke + miód

no i jeszcze cytrusów, smazonego, pieczonego, na samym początku surowego mleka itp dalej nie pamietam ale coś tam jeszcze było - zalezy tezod delikatnosci zołądka maleństwa i jego wrazliwosći alergicznejAsze - no to ładnie nam się tu wpasowałaś ze swoją profesją, bo ja zupełnie nie wiem co można jeść a czego nie przy karmieniu piersią(wiem tylko, że czekolady i rzeczy "wzdymających" typu bigos ;-))