ninjacorps
Marcóweczka 2008
niekat- ja też nie mogę pozwolić sobie na zbyt duży przyrost wagi - przy moich 157 cm (jak się mocno wyprostuję, hahahaahahaha) to musiałabym na wózku jeździć jakbym przytyła 20 kg 

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.

więc niedługo zacznie się "kulanie" hahahaahahaha!!!Jest to możliwe bo ja tyle przytyłamniekat- ja też nie mogę pozwolić sobie na zbyt duży przyrost wagi - przy moich 157 cm (jak się mocno wyprostuję, hahahaahahaha) to musiałabym na wózku jeździć jakbym przytyła 20 kg![]()
:-( a mam 158;-)

jak ja to potem zrzuce jak w 18 tc już tyle mam nadmiaru.Dobrza tam brzuch i piersi to normalne bo i dzidzia i hormony ale reszta:-(ehh a co do hormonów znów zaczynają mi zatruwac zycie... moje czoło nigdy nie wyglądąło tak źle.Przez całe moje życie nie miałam żadnych problemów z cerą - żadnych.jedynie co rpzed okresem wyskoczył mi jakis syfek który i tak prawie niewidoczny był.teraz całe czoło mam zaatakowane, plecy i dekold tez pozostawiaja wieeele do życzenie...środek twarzy został ok ale juz nie zwiażę włosów bo wygladądam jak nastolatka... o rany przepraszam że tam smęcę
jestem trochę podbita tym cos ie dzieje z moim ciałem.Łukasz cały czas powtarza ze jestem w ciązy i żebym sie tym nie przejmowała bo to normalne ale z Oli nie miałam takich problemów.Mówi że mi przejdzie... ale mam jeszcze 22 tygodnie tej ciazy i boję sie co bezie dalej...pewnie panikuję i pewnie mnie opieprzycie że dzidzia najwazniejsza ale chodiz o to ze ja mam z tego powodu samopoczucie przy glebie i to raczej Motylkowi nie sprzyja... 

wogóle się tym nie przejmuje powiem szczerze;-)
jak mnie ktos dziś w pracy wnerwi to chyba głowe urwe