• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

nasza waga

reklama
U mnie już 4,5 kg na plusie moja dzisiejsza waga 56 kg , a że jestem chora to od kilku dni siedzę w domku i co róż to albo jakis batonik albo kanapeczka , czuję że przez ten kolejny tydzień więcej mi od tego siedzenie przybędzie niż normalnie kiedy jestem w pracy:)

ania.falko jak na razie to faktycznie nie wiele ale biorąc pod uwagę fakt że zaczęłam tyć dopero w 15 tygodniu a teraz leci mi 24 to tempo mam całkiem niezłe :)
No i w końcu zaczyna mi być widać brzuszek , chociaż dzisiaj lekarz który był u mnie na wizycie domowej z tytułu choróbska, jak mu powiedziałam że jestem w ciąży to skomentował to następująco :" o to nie możemy dać za bardzo antybiotyku bo w pierwszym trymestrze..."
ja tam mój brzucholek widzę i jak na razie się cieszę bo większość kg idzie mi właśnie w brzuch, mam nadzieję że tak będzie dalej:)

reklama
:zawstydzona/y:ja mam półtora metra wzrostu i waże juz 60kg - lepiej mnie przeskoczyć niż obejść:sorry2::dry::-(

tt2004553fltt.gif

dev010prs__.png

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry