Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
a ja mam wrazenie ze z godziny na godzine jestem cięzsza od wczoraj jakos ponad kilo wiecej na wadze.. a wcale az tyle nie jem chodze wiecej głodna niz najedzona
U mnie już 4,5 kg na plusie moja dzisiejsza waga 56 kg , a że jestem chora to od kilku dni siedzę w domku i co róż to albo jakis batonik albo kanapeczka , czuję że przez ten kolejny tydzień więcej mi od tego siedzenie przybędzie niż normalnie kiedy jestem w pracy
ania.falko jak na razie to faktycznie nie wiele ale biorąc pod uwagę fakt że zaczęłam tyć dopero w 15 tygodniu a teraz leci mi 24 to tempo mam całkiem niezłe
No i w końcu zaczyna mi być widać brzuszek , chociaż dzisiaj lekarz który był u mnie na wizycie domowej z tytułu choróbska, jak mu powiedziałam że jestem w ciąży to skomentował to następująco :" o to nie możemy dać za bardzo antybiotyku bo w pierwszym trymestrze..."
ja tam mój brzucholek widzę i jak na razie się cieszę bo większość kg idzie mi właśnie w brzuch, mam nadzieję że tak będzie dalej