• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

nasza waga

a ja pomimo mniejszych wymarów - czuję się duża, ciężka i czasami mam wrażenie ze maluszek wyjdzie mi bokiem (szczególnie prawą stronę). Mam 85 w pępku i +6 kg . Rany jeszcze 2,5 miesiąca przyrostu masy i objętości :szok:

reklama
od ostatniego pmiaru pnie bybyło mi w obwodzie - dalej ma 94 cm (ciekawe jak to jest bo do gaci jednych juz sie nie mieszcze) Poza tym waga mnie załamuje Jak tak dalej pójdzie to do konca tygodnia bede miała 60 gg i 13 na plusie.. a gdzie styczeń!!!!!!!!!!!! (Zjula w sumie 15)

ja narazie kilogramow 0 ,a w brzuszku to nei wiem bo nie mierzylam sie wczesniej
ale juz troszke ciasne portki mi sie robia
jak tylko chodze to jest spoko ,ale juz trzeba usiasc albo sie schylic to juz mnie uciskaja

reklama
tak jakos wyszlo przytylam kilogram i jakies 2 tygodnei puzniej juz go zgubilam
ale u mnei jest zapas z ktorego dzidzia moze ciagnac
oj zeby to jedna heheh
z 5 by sie wykarmila hehehhehehehe
mysle ze to glownie przez ganianie za mlodym
ale od jakiegos tygodnia mam postanowienie wiecej siedziec na tylku i odpoczywac ,wiec zaraz napewno nadrobie

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry