• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

nasza waga

U mnie w pasie 109, ale to aż tak mnie nie przeraża jak waga, znów 2 kilo na plusie, czyli 76kg:-(łącznie już przez całą ciąże 12 kg. Przeraża mnie to, a poruszam się jak mały słonik...Dużo, ale powoli...

reklama
Co do kilogramów to pewność będę miała dopiero po jutrzejszej wizycie u lekarza, a jeśli chodzi o obwód - w pępku 95 cm... Nie wiem czy cieszyć się czy martwić, ale chyba jednak wolałabym troszkę zwolnić tempo w zwiększaniu objętości:tak:

aha a w pasie to mi 100 strzeliła:sorry2:
a64a424a92.png

reklama
jeszcze w piatek bylo zero,ale przez ostatnie dni zwolnilam tempo i podjadlam troooche za duzo slodkosci wiec juz moglo mi cos przybyc ale waze sie wesrode wiec zdam relacje

ogolnie musze powiedziec ze zmniejszylam sie o jakis rozmiar , tylko brzuszko odstaje
ale za to celulitis mi sie meeega powiekszyl
a pomyslec ze jak sie chudnie to celulit powinien znikac.....:baffled::baffled::baffled::baffled:

ania.falko to 26 tydz +6 dni
zaraz poszukam sobie suwaczka:-)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry