Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
A ja 17tc
waga wyjściowa 58,3
do 15 tc spadłam -2 kg
a teraz przytyłam do wagi wyjściowej 58,3 kg czyli powolutku do przodu,
brzuszek coraz większy :-) no i cycki mam jak 2 balony o 2 numery większe.
Matko jak to się skończy to nie wiem
ja tez dopiero teraz wrocilam do wagi wyjsciowej...a wiec czas porozgladac sie neidlugo za wiekszymy ciuchami...uprzedzilam mojego ze mu bede rzeczy podbierac;-)
17 tydz i niestety dużo przytyłam zaledwie w ciągu 2 tyg
, od wagi wyjściowej aż +3.5, z drugiej strony to może i dobrze stopniowo przybierać na wadze niż nabrać tego wszystkiego w ciągu ostatnich m-cy, no i mniej rozstępów
A u mnie .... 4 kg od poprzedniego badania. Choć nie wiem na ile jest to miarodajne, bo poprzednią wizytę miałam w czasie ataku migreny i byłam po dwóch dniach wymiotowania i niejedzenia. Więc może tak naprawdę różnica nie jest aż tak duża ??
w ciągu 3 tygodni 400 gram a od założenia karty ciążowej w 10 tygodniu 1 kg. Nie wiem ile ważyłam przed ciążą,
W tej ciąży malutko przybieram na wadze. Z Oliwią od samego początku szybko tyłam. A brzuszek teraz mam większy