reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

nasza waga

no i co ja mam powiedzieć????????????????????????????????????????????????????:baffled:
Nic nie mówić, w ciąży jesteś, to wszystko Ci wolno :-) Poza tym co to jest 60kg/150cm, ja mam 70kg/160cm i zupełnie się nie martwię :-)
Przede wszystkim masz przestać się przejmować - skoro wg Ciebie dziecko ma za ciężką mamusię, to po co ma mieć za ciężką i jeszcze zestresowaną mamusię?

reklama
104 kg przy wzroście 176 cm - humor Małpko Ci się poprawił? ;-) będę miała co zrzucać... :angry: a póki co, nie będę się stresować - dzidzia dobrze się czuje i to jest najważniejsze :tak:

78,4 przy wzroście jakieś 178 cm. lekarz ostatnio sie zaszokował ze przytyłam już prawie 11 kilo bo tylko w ostatnim miesiacu przytylam 5 kilo. ale ja się tym też nie przejmuję. tłumaczę sobie to tak że przez ostatnnie 2 tygodnie lezałam w łóżku bo byłam chora wiec nie miałam gdzie tego spalać. a tak to poprostu będę martwić sie zrzucaniem po porodzie. dzieci myślę że nam w tym pomogą :D

Od pielęgniarki słyszałam, że jak kobieta w ciąży tyje to ciąża przebiega prawidłowo. Gorzej jest przy braku przyrostu masy :-(.
Nie ma co się smucić, tyjemy i będziemy jeszcze tyły :-p:-):-):-) a co???? w ciąży jesteśmy :tak::tak::tak::tak::tak:

reklama
ania.falko - a Ty mi nie możesz odstąpić paru centymetrów???:-D:-);-)Fajnie by było........

tt2004553fltt.gif

dev010prs__.png

Do góry