Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
U mnie przed ciążą 59, a teraz 67, z czego ostatnich 2 kg dorobiłam się w ciągu tygodnia... ;D zupełnie nie wiem jakim cudem bo apetyt mi się jakoś specjalnie nie zwiększył, jedyne na co ostatnio mam ochotę to truskawki z jogurtem naturalnym na przemian z rzodkiewkami
Ja idę do gina dzisiaj o 18, więc będę się znowu ważyć... Na ostatniej wizycie było 7,5 kg na plusie... Zobaczymy teraz... Pewnie więcej. Może nawet dwucyfrówka, ale co mi tam!
To sie zdziwilam jak zobaczylam ile waze hehe ;D Podczas ostatniej wizyty miesiac temu wazylam 58 a teraz 60. Wczesniej to bylo mniej wiecej 1kg/miesiac a wydawalo mi sie ze schudlam hmmm ..
Oj dziewczyny coś słabo wam idzie przybieranie na wadze ja mam już 18 kg na plusie
Jak tak dalej pójdzie to przekroczę moją magiczną 20
To chyba dlatego mąż nazywa mnie kulka.
tatra nie przejmuj sie, to tylko dlatego ze mamy juz spore brzuszki Dzis sasiadka jak mnie zobaczyla to mowi " witaj beczko' hehehe ja jestem tak sucha ze ta beczka to moze byc tylko brzuch
u mnie ostatni było 6 kg na plusie..i utrzymywało się przez dwa miesiące..a teraz w ciągu miesiąca 5 kg wskoczyło : czyli 11 kg na plusie... Oj nie sądziłam, ze aż tyle przybedzie..choć lekarz powiedział, że to moze być spowodowane nagłym zatrzymaniem sie wody w organiźmie..bo tak.."na oko" to tej 5 na plusie nie widac.. więc wszyscy byliśmy zdziwieni ..no, ale też brzuszek troszkę więcej urósł
Jej Rusalko....5 kg w ciagu miesiaca, to chyba rzeczywiscie ta woda....
Ja ostatnio zauwazylam ze mi rece puchna i przestalam solic kanapeczki i przeszlo...ufff..bo tez mi waga jednego dnia podskoczyla.....
Ale po Tobie w ogole nie widac....brzuszek urosl, urosl, bo malutka teraz szybko rosnie)))