Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
.Jedno mnie tylko dziwi - czuję się wyjątkowo najedzona...Nie wiem, czy to kwestia tego co jem czy co
.Ale kolacji np. całej nie zjadłam.A najbardziej zdziwiony jest mój mężczyzna (zresztą, dał się namówic na dietę;-), we dwoje zawsze raźniej) - dzisiaj pół dnia spędziłam w kuchni przygotowując dla nas żarełko (co przenigdy mi się nie zdarzało
).
I na pewno więcej centymetrów niż kg ale przecież o rozmiar chodzi :-)

.W końcu zależy mi na pozbyciu się jakichś kg i centymetrów też ;-).Nie wiem tylko co mój facet powie, jak się dowie że to centymetrów ubywa 
,jeszcze w deprechę wpadnie 
;-);-)

Niech się nie martwi, tak źle nie będzie. Zawsze coś zostanie ;-)
Ja mam po prostu słabą wolę
Mimo tego nawet po diecie, którą zarzuciłam chudłam z rozpędu :-) I tak doszłam do 65,5. Jeszcze z 5 kg by się przydało zrzucić ale liczę na to, że basen pomoże, jak już w końcu na niego dojdę 
).co innego we dwójke,wiadomo w grupie raźniej ale on poprostu uwielbia jeść a i tak chudzina z niego to niech je;-)ja również mam słabą wole i niepotrafiłam wytrzymać długo na diecie wole taką znaną MŻ
.Po raz pierwszy w życiu tak miałam ;-)
.A ja na diecie jestem po raz pierwszy w życiu
.I tylko dlatego że można się najeść, bo gdybym miała głodowac, to na pewno odpuściłabym sobie ;-)