• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Nasza waga

reklama
Elma ... no co ty ... to ile ty przytyłaś, jeśli po porodzie ma ci zostać 20 ;-)

Lorien ..... no ja liczę, że połowy sie pozbędę na RAZ :-D

Aph gratulacje, super:-)Ja też po wyjściu ze szpitala straciłam coś 9kg(byłam cały tydzień i do tego nie miałam apetytu..) i zostało mi jeszcze 6.Czyli wystarczy jakby się przytyło 9kg;-);-)no ale muszą być jeszcze zapasy na karmienie:-D

nie no bez przesady .... jak do 3 miesięcy tyle miałabym schuść to by mi się nie zdążyła skóra zbiec ..... :-)
tak do pół roku i na lato laska z wózkiem .... to mi pasi :-)

Elma ... no co ty ... to ile ty przytyłaś, jeśli po porodzie ma ci zostać 20 ;-)

Lorien ..... no ja liczę, że połowy sie pozbędę na RAZ :-D

Strasznie DUŻO:zawstydzona/y: (30!!!:sick:). Daję sobie czas na zrzut tego nadmiaru do końca czerwca ale zobaczymy, mam nadzieję że Maleńka to ze mnie wyssie no i praca w stajni na pewno pomoże (To najlepszy fitnes i do tego za darmo) a zanosi się na to że będę musiała pomagać Olemu bo na przyszły sezon szykują się dwie pełne stajnie czyli jakieś 10 koni (będzie kasa:-D)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry