reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Nasza Waga

Czesc dziewczyny!
Ciesze sie niezmiernie ze wywolalam usmiech na Waszych buziach :)

A teraz chwila prawdy...w 4 i pol tygodnia przytylam 2 kilo!!Jestem bardzo happy bo do tej pory to srednio kilo albo wiecej na tydzien.
W rozrachunku wychodzi 18 kilo na plus!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Waga 93 kilo....no coz....ale do konca juz nie wiele zostalo...jakies dwa kilo do porodu heheheheheh :)))

pozdrawiam :*

reklama
Ja jestem dobrej myśli bo wiem że jestem w stanie dużo zrobić żeby się dobrze czuć we własnej skórze. Niestety wiem też, że to będzie "dużo". Mam tendencje do tycia a ze schodzeniem z wagi to już gorzej. Bardzo się pilnowałam w tej ciąży żeby nie przyszaleć z wagą - miałam nadzieję że na tych 12 kg się skończy. Niestety wczoraj u gina wyszło 15 :szok:

P.S. Z udami mam to samo. A tak w ogóle ja brzuszek mam nie za wielki. Więc możecie sobie wyobrazić gdzie reszta. No i wczoraj dodatkowo mnie gin 'pocieszył' bo stwierdził że mam mało wód. Ostatnia nadzieja prysła :baffled:

Efilo ale to że masz mało wód, nie oznacza że masz mało zatrzymanej w organiźmie wody - równie dobrze po samym porodzie może z Ciebie "zejść" i 12kg! :-)

A ja się nie przyznam ile ważę... Powiem tylko, że do sprzed 3 tygodni przybyło mi 100g. I chyba wiem gdzie - w pęcherzu, bo nie zdążyłam do wc przed wizytą :zawstydzona/y:

niezmiennie dwanaście na plusie. i tak mi się już ciężko chodzi jakby to było ze 20...

niuni - zazdroszcze

esia - no wiesz... wody to chlup i po sprawie :-D ale faktycznie na pewno jeszcze troche kg wysikam :laugh2:

Brawo! Czytałam że tuż przed porodem można wręcz schudnąć - ale w Twoim przypadku to "tuż przed" nie jest zbyt odkrywcze ;-)

reklama
reklama
Do góry