reklama

Nasza Waga

No to ja tez sie odwaze...U mnie 11+ ale to bylo w zeszlym tygodniu wiec teraz na pewno juz 12+,bo przez ostatnie piiec tygodni to 5 kilosow do przodu! Wiec tak sobie licze...13 tygodni do konca = 13 dodatkowych kilogramow?!!!???:szok:

reklama
u mnie dodatkowe 8 kilogramów, ale w sumie się cieszę bo ze mnie to taki szkieletorek jest, przed ciąża ważyłam 44 kg, na początku ciąży przez ciągłe wymioty schudłam prawie 3 kg, martwiłam się ze zniknę całkowicie, a teraz systematycznie, po troszkę przybieram na wadze :) brzusio drobniutki, wszyscy myślą ze to 4 miesiąc jest ;)

Ja tez +11 kg. Hehe, zmowilysmy sie czy co? :-) Na szczescie tez rosne glownie w brzuszku, bo zeberka dalej moge policzyc, jak zwykle :-) Choc w udach nabralam nieco i w pupie:wściekła/y: :eek: ale to chyba tak ma byc, w koncu dol musi byc silny zeby nosic taki slodki ciezarek :-):-D :tak:

ja też chcę 11:wściekła/y: chociaż wczoraj gin nic nie mówił, że jest za dużo, tylko jak mu powiedziałam, że wejdę na wagę bez spodni, bo one też ważą, a ja w nich jeszcze więcej, to się śmiał

Niezly numer z tymi spodniami hahahahha ale cos w tym jest! Ja tez uparcie twierdze ze mam duzo mniej kilo bo wlosy mam dluuugie ,krecone i ciezkie wiec tak sobie odejmuje z 2 kg od wagi:) a tak nie czarujac to wczoraj polozna mnie wazyla i 13+ wiec od ostatniego wazenia trzy tyg temu przytylam 2 kg!!!ojojoj jak tak dalej pojdzie to 20 dobije...

Ja trzy tygodnie temu miałam plus 11 i od tego czasu się nie ważę :evil:
Niestety w poniedziałek znowu będę musiała wskoczyć na wagę u gina :wściekła/y:

reklama
No widze dziewczyny ze ciagniemy rowno (prawie) a 2 tygodnie temu mialam +12, teraz ide do gina za tydzien wiec sie dowiem ile bedzie, ale licze SPOOKOJNIIEE +15 jak tralala:errr: nie komentuje...

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry