• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Nasza Waga

reklama
o kurcze, nie sądziłam że sie tak da zrobić dziewczyny :-) mnie dzis połozna ważyła i kolejne 2 kg mi przybyło , wiec juz 23 kg na plus :-(, chetnie odstąpie pare kilo:tak:, ale fajnie jolka że znasz wage maluszka, mój gin nie chce mi nic powiedzieć :wściekła/y:
trzymajcie sie dziewczyny !!!:cool2:

Wiecie, z tą zatrzymaną wodą to w takie upały święta prawda! Znam dziewczynę, która po cc ważyła naście kg mniej niż przed (od razu) a po miesiącu ma już -25kg. I waga wciąż leci, mimo że nic poza "zwykłą" opieką nad dzieckiem nie robi. W tym nadzieja! :-)

Esiu ja także staram się patrzec na takie osoby i nastawiac się optymistycznie ale, mam niestey kilka kolezanek które do tej pory nosza brzusio ciążowy choć już dobre 2-3 lata albo i wiecej odkad sie rozdwiły ...
Goździczek to mamy tyle samo na plus, a najbardziej mnie wnerwia jak mi ludzie mówia: wcale nie prztyłaś, w szystko poszło w brzuszek, Gdzie ci ludzie mają oczy/ ew. czy oni myslą że ja slepa jestem?, nie dośc że dostałam dołeczków jak się śmieję (Kot z nieznanych mi przyczyn uważa to za urocze) to jeszcze zapomniałam gdzie zlokalizowane sa moje kości policzkowe. O talii nie wspominam bo to oczywiste, ale przerwa między udami jakas by się przydała bo jak w kiecce biegam to mi sie nogi o siebie obcierają :(:wściekła/y:
szopka ja nie panikuje ja trace wszelka nadzieje ...;-):-p

oj, Sorga, nawet mi nie mów, to samo jest u mnie, każdy próbuje pocieszyć że wszystko w brzuszek mi poszło, ale ja wiem najlepiej ze już nawet z ciążowych spodni "wyrosłam" więc kitu mi nikt niech nie wciska, skoro nie mam co na tyłek włożyć, o talii i moich zgrabnych nóżkach też mogę zapomniec, miałam jak widać juz swoje 5 minut hehe, ale za przerwą między udami już tęsknie !!!!!

A propo zrzutki kg po ciąży to też raczej sprawa indywidualna, jednym przychodzi to samo , a drudzy choćby na głowie stawali to kg zostają :(

Goździczek to mamy tyle samo na plus, a najbardziej mnie wnerwia jak mi ludzie mówia: wcale nie prztyłaś, w szystko poszło w brzuszek, Gdzie ci ludzie mają oczy/ ew. czy oni myslą że ja slepa jestem?, nie dośc że dostałam dołeczków jak się śmieję (Kot z nieznanych mi przyczyn uważa to za urocze) to jeszcze zapomniałam gdzie zlokalizowane sa moje kości policzkowe. O talii nie wspominam bo to oczywiste, ale przerwa między udami jakas by się przydała bo jak w kiecce biegam to mi sie nogi o siebie obcierają :(:wściekła/y:
szopka ja nie panikuje ja trace wszelka nadzieje ...;-):-p

Sorga jakbym siebie widziała. a te komentarze typu wcale nie przytyłas, dobrze wyglądasz to chyba z grzeczności:tak:, ale przecież mam lustro i wagę więc nie dam się oszukać. Co do obcierania ud też mam tę "dolegliwość" i bardzo mi się to nie podoba:no:.

Zgadzam się, ja też to słyszę od znajomych, tylko w brzuch mi poszło buahahaha (śmiech szaleńca). :wściekła/y: Jak ja bym chciała żeby mówili już o czymś innym w moim towarzystwie. Mam dosyć pytań: rusza się?, ciężko Ci? dużo przytyłaś? :wściekła/y: Niech mnie ktoś przytrzyma, bo zacznę mordować :crazy::eek:

reklama
rusza się?, ciężko Ci? dużo przytyłaś?
Tia :wściekła/y: Pozostaje wykrzyczeć "nie! od 3 tygodni się NIE RUSZA! lekarz kazał się cieszyć!"; "a skąd! przecież noszenie dodatkowych kg to moje powołanie"; "nie skąd! a co, nie widzisz że mało???"
Ludzie mają wspólny zasób głupich tekstów :baffled: Często ręce opadają...

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry