szopka
mamy czerwcowe 2007
Sorga w taką pogodę to masz parę kilo wody zatrzymanej w organiźmiea jednak, wskoczyłam wyżej 90- 91,5 koszmar!!! jak ja sie tego pozbede?
![]()

Don't panic!!
Ja mam +18, a ręce jak u kowala

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Sorga w taką pogodę to masz parę kilo wody zatrzymanej w organiźmiea jednak, wskoczyłam wyżej 90- 91,5 koszmar!!! jak ja sie tego pozbede?
![]()

Dzagud dokładnie tak jak piszeszGoździczek, nie przejmuj się - Jolka to nasza chudzina, która przytyła przez całą ciążę 5 kg, a schudnie po niej 15 kg;-). No i nie wygląda na więcej niż 5 kg.

, ale fajnie jolka że znasz wage maluszka, mój gin nie chce mi nic powiedzieć 

Goździczek to mamy tyle samo na plus, a najbardziej mnie wnerwia jak mi ludzie mówia: wcale nie prztyłaś, w szystko poszło w brzuszek, Gdzie ci ludzie mają oczy/ ew. czy oni myslą że ja slepa jestem?, nie dośc że dostałam dołeczków jak się śmieję (Kot z nieznanych mi przyczyn uważa to za urocze) to jeszcze zapomniałam gdzie zlokalizowane sa moje kości policzkowe. O talii nie wspominam bo to oczywiste, ale przerwa między udami jakas by się przydała bo jak w kiecce biegam to mi sie nogi o siebie obcierają
szopka ja nie panikuje ja trace wszelka nadzieje ...;-)![]()
, ale przecież mam lustro i wagę więc nie dam się oszukać. Co do obcierania ud też mam tę "dolegliwość" i bardzo mi się to nie podoba
.
Jak ja bym chciała żeby mówili już o czymś innym w moim towarzystwie. Mam dosyć pytań: rusza się?, ciężko Ci? dużo przytyłaś?
Niech mnie ktoś przytrzyma, bo zacznę mordować 

Tiarusza się?, ciężko Ci? dużo przytyłaś?
Pozostaje wykrzyczeć "nie! od 3 tygodni się NIE RUSZA! lekarz kazał się cieszyć!"; "a skąd! przecież noszenie dodatkowych kg to moje powołanie"; "nie skąd! a co, nie widzisz że mało???"
Często ręce opadają...