reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Nasze brzuszki <3<3<3

reklama
Marzenka wygladasz po prostu przepieknie. Zgrabnie, szczuplo i promieniejesz. W zyciu bym ci nie dala tylu lat. Az mi wstyd przy Tobie ze sie tak spaslam, opuchlam i ledwo zyje.
Ty wygladasz jakby Ci ta ciaza w ogole nie ciazyla. Ktos kiedys mowil ze urodzic sn to jak przebiec maraton. Tobie by sie to spokojnie udalo.
Ja to dopiero babcia i to jeszcze opasla.

Ewuś ...ja tez przytylam i to sporo ...puchnie wszędzie ..biodra mi sie rozeszły..uroki ciąży...ale jak sobie pomyśle ze moje kochaniutkie malutkie -wielkie szczęście bedzie niebawem z nami to moge biec maratony i rodzic siłami natury ;) ja nadal pracuje i chyba to trzyma mnie w jakiejś formie fizycznej bo w weekend kiedy jestem w domu to chodzę i pucham, sapie, dycham...wiec wszystko mi sie zbiera na weekend;)

Oj dziewczyny jakie macie piękne brzuszki :-) Marzenka pozazdrościć urody, wyglądasz zjawiskowo!!
Dodam mojego brzuchola jak mój wygląd zombie mi przejdzie.

2016-02-15 20.03.12.jpg

A to my w 29 tc

Załączniki

• 2016-02-15 20.03.12.jpg
    2016-02-15 20.03.12.jpg
    24,7 KB · Wyświetleń: 297
reklama
Do góry