Sunshine, bo nie może sie nie podobać, taki zgrabniusi!
A może tak odświeżymy naszą zamkniętą grupę i powstawiamy tam fotki niezgilotynowane?
Nie wiem czy to się uda, bo np. ja się obawiam, że mogę się cała w kadrze nie zmieścić
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Sunshine, bo nie może sie nie podobać, taki zgrabniusi!
A może tak odświeżymy naszą zamkniętą grupę i powstawiamy tam fotki niezgilotynowane?
tab, ale mnie rozbawiłaśNie wiem czy to się uda, bo np. ja się obawiam, że mogę się cała w kadrze nie zmieścićJeszcze trochę, a będzie mi trzeba fotki teleskopem Hubble'a robić
![]()
to mozna napisac ze chamstwo to ogolna cecha polakow w polsce ( ja malo sie z tym spotkalam w Chicago) a nie ze to znieczulica wobec ciezarnych pewno po komunie wszystkim zostalo kiedy to o wszystko trzeba bylo walycz, moze przyszle pokolenia to zmienia, ale do tego trzeba wyrozumialosci ale po tej rozmowie nie wiem czy jest ani w starych ani w nowych pokoleniach, bo kazdy ma to samo podejscie mi sie nalezy bo cos tam....
Masz racje tu jest inna kultura ludzie stoja w kolejkach nie pchaja sie nie przepychaja itp. U lekarza sa umawiana wizyty a w autobusach czy pociagach czy na parkingach sa specyjalne miejsca dla niepelnosprawnych bo tak naprawde to oni sa pokrzywdzoni przez los i to im sie nalerzy ulga.
ale racje trzeba wrucic do brzuszkow mam dzis plan swoj wkleic, pracuje dzis z domu to bede miala na to czas