reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Nasze brzuszki - LISTOPADOWE mamusie , zdjecia! :)

malabiala ja tez mam gęstwine włosia na brzuchu ale lini jeszcze nie mam , ale to przyjdzie z czase m:)

reklama
A ja mam ciemne włosy i też na brzuchu gęstwinach czarnych włosów tyle ze mi sie to pojawilo okolo 12 tyg. zdążyłam sie przyzwyczaic

Ojj te włosy mi też dokuczają :p Ale tak, jak mówi czekoladka21 do wszystkiego można się przyzwyczaić :p Co do krechy, to już od około 2 tygodni widziałam jej zarys, a teraz już fajnie ją widać :p

Kochane włosy to i ja mam na dodatek ciemne, a kreseczki brak, aż dziwne bo w poprzedniej ciazy jakos tak szybko sie pokazała:sorry:

To my dzisiaj rano:)

Załączniki

• 20130706_094552.jpg
    20130706_094552.jpg
    20,2 KB · Wyświetleń: 83
Andzia- śliczny brzuszek!:-)

Kochane, ja też mam włosiska, ale przecież nie będziemy z gołym brzuchem paradować, więc nikt prócz nas i naszych m tego nie będzie widział:-D no może jeszcze gin na wizycie;-)

hi hi a ja myślałam że tylko ja mam włosy na brzuszku:-) ale mi ulżyło
a kreski nie miałam przy pierwszym dziecku i ciekawi mnie czy teraz się pojawi

reklama
u mnie lini brak a jesli o wloski to sa ale juz od dawna niestety zaduzo testosteronu mam juz sie do tego przyzwyczailaj ze nawet sie smieje z meza ze ja mam wiecej testosteronu niz on;-)

piekne te wasze brzuszki ja tez ktoregos dnia pokaze swoj

Do góry