• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Nasze brzuszki

reklama
Hahaha [emoji3526] 14 tydzień nadchodzi kochana :) Jeden skarb zamieszkuje w moimi brzuszku [emoji6] cieszę się że już widać ale zdarzają się też nie miłe docinki co do brzuszka :/

Nie przejmuj sie! Wygladasz swietnie az w szoku jestem.. ja mam 21tc za soba a moj brzuszek jest duuzo mniejszy. Nie jedna przyszla mamusia na pewno zazdrosci ci brzuszka! [emoji173]️[emoji173]️[emoji173]️
IMG_1771.JPG

Nie przejmuj sie! Wygladasz swietnie az w szoku jestem.. ja mam 21tc za soba a moj brzuszek jest duuzo mniejszy. Nie jedna przyszla mamusia na pewno zazdrosci ci brzuszka! [emoji173]️[emoji173]️[emoji173]️ Zobacz załącznik 951806
Sama byłam w szoku że z tygodnia na tydzień rośnie w takim tempie ale taka moja natura nic nie zrobię :) grunt że zdrowi jesteśmy [emoji7] ale jaki piękny brzuszek [emoji3531]

Sama byłam w szoku że z tygodnia na tydzień rośnie w takim tempie ale taka moja natura nic nie zrobię :) grunt że zdrowi jesteśmy [emoji7] ale jaki piękny brzuszek [emoji3531]

Ciesz sie! Naprawde.. [emoji173]️ bo swietnie wygladasz a jak ktos ci docina to powiedz krotko! Ze tobie brzuszek zejdzie po porodzie, a komus glupota zostanie taka sama[emoji75] :) wybacz bo moze to urazi kogos ze tak pisze, ale taka prawda. Nienawidze jak ktos docina kobiecie w ciazy. :)) kobieta ma sie cieszyc a nie sluchac tego czy owego.

Dziękuję za pocieszenie [emoji8] od razu lepiej :) czasem się pukne w głowę bo się przejmuje jak ktoś coś powie na mój temat brzuszka :)
Ciesz sie! Naprawde.. [emoji173]️ bo swietnie wygladasz a jak ktos ci docina to powiedz krotko! Ze tobie brzuszek zejdzie po porodzie, a komus glupota zostanie taka sama[emoji75] :) wybacz bo moze to urazi kogos ze tak pisze, ale taka prawda. Nienawidze jak ktos docina kobiecie w ciazy. :)) kobieta ma sie cieszyc a nie sluchac tego czy owego.

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry