whew_o
Zaangażowana w BB
Doceniam to z całą pewnością [emoji3531] w końcu to moja duma [emoji3526]Docen to kobietko![emoji3] bo nie jedna juz by chciala miec taki brzusio fajny wazne ze zdrowko wam dopisuje a reszta na drugie tory![]()
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Doceniam to z całą pewnością [emoji3531] w końcu to moja duma [emoji3526]Docen to kobietko![emoji3] bo nie jedna juz by chciala miec taki brzusio fajny wazne ze zdrowko wam dopisuje a reszta na drugie tory![]()
A dziękuję to chyba zasługa dzidolka [emoji23] jeszcze na Ciebie przyjedzie pora cierpliwości kochana [emoji3526]Jeju jaki fajny brzuch @whew_o !!
Tez bym chciała żeby już było tak widać [emoji849] a z tygodnia na tydzień wydaje mi się coraz mniejszy, ale tez jem dużo mniej niż na początku, to może dlatego.. czekam aż wystrzeli [emoji16]
Piękne brzuszki [emoji177]
Jeju jaki fajny brzuch @whew_o !!
Tez bym chciała żeby już było tak widać [emoji849] a z tygodnia na tydzień wydaje mi się coraz mniejszy, ale tez jem dużo mniej niż na początku, to może dlatego.. czekam aż wystrzeli [emoji16]
Piękne brzuszki [emoji177]
Jak tam wasze brzuszki ? To już 25 tydzieńZobacz załącznik 979504
Jaki malutki brzuszek, gdzie to Twoje maleństwo się chowa? [emoji39]Jak tam wasze brzuszki ? To już 25 tydzieńZobacz załącznik 979504
Mała rośnie zdrowo. Wszystko prawidłowo i na dodatek mała wiercipięta z niej.Jaki malusi brzuszek [emoji173]️ malenstwo rosnie zdrowo?Zobacz załącznik 979512 u mnie 32tc[emoji92][emoji173]️