reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Nasze brzuszki

Kreatorka to jak juz sie rozpakujesz to moze mi podrzucisz sukienke ?? wlasnie dzis doszlam do wniosku ze nie mam nic na lato :)) a szkoda teraz cos kupowac :)

reklama
A to my! zdjęcie z soboty czyli 37 tydzien i 2 dni 1.jpg

ja ostatnio stwierdziłam widząc swoje odbicie w szybie sklepowej że wyglądam jak wieloryb:-D;-)

to tak jak ja :) a juz najgorzej sie czuje jak mam sie obrocic na drugi bok w lozku... wtedy to dopiero sie czuje jak wieloryb :-)
jeszcze tylko troszkę dziewczynki i juz bedzie po brzuszkach - i bedzie nam juz troszkę lzej :tak:

To kreatorka zgadła że to ostatnia fotka a na drugi dzień urodziła i to równo w dzień terminu patrząc na suwaczek!
Fajne brzuszki pokażnych rozmiarów już są rzeczywiście:tak:

Rozkleiłam się,patrząc na wasze brzuszki są przepiękne:sorry:,dokładnie w tym czasie rok temu nie mogłam doczekać się swojego Jakuba :-),a teraz za chwilkę skończy rok,bardzo szybko minęło :-).
Życzę wszystkim przyszłym mamusią zdrówka i siły podczas porodu :-).

Ostatnia edycja:
reklama
ewela już bez przesady:-) Jakoś jeszcze chodzimy;-)
Zobaczycie że nie długo będzie nam strasznie brakować tych brzuszków i przyjdą jeszcze dni, że chętnie byśmy "małe smrodki" z powrotem do brzucha wsadziły;-)

A to my zdjęcie z wczoraj 37tydzień, oczywiście z ulubionym zajęciem JEDZONKIEM:-D:-D:

Załączniki

• Obraz 431.jpg
    Obraz 431.jpg
    55,7 KB · Wyświetleń: 198
Ostatnia edycja:
Do góry