reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Nasze brzuszki:)

Monika_k80-gratuluję dużego brzuszka. Tylko w naszym stanie możemy się z tego cieszyć, więc... :)
Czy też macie wrażenie, że co jakiś czas wzrost naszych "pileczek" jakby się zatrzymywał??

reklama
moze poprostu powinnysmy co dwa dni mierzyc obwod brzusia i wtedy sie przekonamy czy faktycznie wzrost sie zatrzymuje ? ;)

megusek dobry pomysł z tym mierzeniem brzuszków, ale znając siebie to pewnie bym zapominała o tym  ;D, ale warto spróbować i odnotowywać, będzie kiedyś na pamiątke  :)

A gdzie wasze zdjęcia?

Dorotak-moimi fotkami np. to się można zanudzić. Są tutaj już 3...w przeciwieństwie do innych... ;) Ostatnia jest z 31.05 wiec żeby było widać efekt wzrostu zaczekam z załączeniem az do powortu z wakacji, czyli koniec czerwca.
Jednak także czekam niecierpliwie na brzuszki innych Forumowiczek.

A ja wyslalam moja cyfrowke siostrze do polski wiec teraz musze sie dorobic nowej...fotki wkleje moze jutro o ile bede miala sile i wene na zakupy i kamerke kupie :)

Ja mierze ubraniami w ktore po kolei przestaje wchodzic a juz niezla kupeczka sie zrobila w szafie na dole.......az przykro patrzec ale coz teraz sie ciesze bede plakac jak nie bede mogla schudnac po.....
Monika trzymam kciuki za udane zakupy

maz pojechal ze swoja zasr..a rodzina na hawaje a ja musze pracowac....szlak mnie trafia i nic mi sie nie chce o!

reklama
Nie denerwuj sie Monika podobno to co robimy w ciazy predyscynuje nasze dzieci w przyszlosci jak jestes aktywna asertywna mama takie bedzie twoje dziecko jak masz wszytko na glowie nie upozadkowane to tak bedzie dalej ... cos w tym jest...wiem to po rozmowach z moja mama

Do góry